Tgrt Haber
11 Şubat 2014 11:59

Galatasaray Chelsea maçına özel klip

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea ile oynayacağı karşılaşma öncesi müthiş bir klip yayınlandı.

Galatasaray Chelsea maçına özel klip
chelsea, galatasaray, chelsea galatsaray, chelsea galatsaray maçı, chelsea galatsaray maçı izle, chelsea galatsaray maçı hd izle, chelsea galatsaray maçı için özel klip, chelsea galatsaray klibi, maç haberleri, maç haberi

Galatasaray ile 26 Şubat 2014'te Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçı için karşı karşıya gelecek olan Chelsea'nin taraftarları, 26 Şubat gecesi, Şampiyonlar Ligi Galatasaray Chelsea karşılaşması için özel bir video hazırladı. Galatasaray ile 26 Şubat 2014'te Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçı için karşı karşıya gelecek olan Chelsea'nin taraftarlarının bu maça özel hazırladığı video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Chelsea Taraftarlarından Özel Klip Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Chelsea ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Galatasaray Cheslea maçı ne zaman saat kaçta? Nefesleri kesecek mücadele heyecanla bekleniyor. Mancini'nin öğrencileri bu anı bekliyorlar.
Mourinho mu kazanacak Mancini mi? Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray Chelsea maçının ayrıntıları aktifhaber.com'da. GS Chelsea maçı için nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi'nde heyecan doruklara geldi. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Galatasaray Chelsea'yi ağırlayacak. İlk maç Türk Telekom arenada olacak. Nefesleri kesecek mücadelede bakalım kazanan kim olacak. Şampiyonlar Ligi'nde ki tek temsilcimiz olan Galatasaray Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom arena'da ağırlayacak. İlk maç İstanbul'da olacak. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray geçen yıl yakaladığı başarıyı tekrarlayabilecek mi? Şampiyonlar Ligi kura çekiminde Galatasaray’a Chelsea takımını çeken Figo tüm takımlara başarılar dilemişti. Lizbon’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finali için nefesler tutuldu. 2. Tur maçları rövanş ı olarak oynanacak. Türkiye’den tek takım Galatasaray Chelsea Şampiyonlar Ligi maçları 18 - 19 Şubat ve 25 - 26 Şubat tarihlerinde oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak maçları Dsmart ve Star TV yayınlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...