Tgrt Haber
07 Kasım 2021 00:03

Halis Özkahya hakemliği bıraktı

Türkiye gazetesi Ömer Faruk Ünal, Süper Lig 'in 12. haftasında oynanan Gaziantep FK-Kasımpaşa maçını yöneten ve tarihi bir hata yapan Halis Özkahya'nın hakemliği bıraktığını açıkladı.

Halis Özkahya hakemliği bıraktı
Halis Özkahya,Ömer Faruk Ünal,

Gaziantep FK - Kasımpaşa karşılaşmasında maçın hakemi Halis Özkahya, 9 dakika uzatma vermesine rağmen 90+4'te maçı bitirdi. Hakemin geri çağırması sonucunda, bazı oyuncular duştan çıkarak maça döndü. Yaşanan büyük skandal sonrası TGRT Haber’de yayınlanan Stüdyoda Futbol programında Türkiye Gazetesi Yazarı Ömer Faruk Ünal, Halis Özkahya’nın hakemliği bıraktığını açıkladı. 

HALİS ÖZKAHYA KİMDİR?

Halis Özkahya, 30 Mayıs 1980 tarihinde Kütahya'da dünyaya gözlerini açtı. Üniversite eğitimini Kütahya'da tamamlayan Özkahya, Beden Eğitimi Öğretmenliği'ni bitirdikten sonra öğretmenlik yapmaya başladı. Özkahya'nın tayini Kocaeli'ne çıktı.

11 yaşından 16 yaşına kadar Kütahya'nın Yeşilay Spor Kulübü'nde futbol oynayan Özkahya'nın dizlerinde meydana gelen bir problem üzerine futbol oynaması doktorlar tarafından yasaklandı. Hızlı büyümeden kaynaklanan diz kapağı problemi nedeniyle futbolu bırakıp bir süre basketbol oynayan Özkahya, futbol hakemliğinden sonra basketbolu bıraktı..

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...