Tgrt Haber
14 Eylül 2021 13:28

Hamit Altıntop listeyi 2’ye indirdi! Kuntz ve Klinsmann ile görüşme yapıldı

A Milli Takım’da Şenol Güneş ile yollarının ayrılmasının ardından sorumlu yönetici görevine getirilen Hamit Altıntop, yeni teknik direktör için çalışmalarına hız verdi. Altıntop’un Alman ekolüne yoğunlaştı ve adayları 2'ye indirdiği ifade edildi.

Hamit Altıntop listeyi 2’ye indirdi! Kuntz ve Klinsmann ile görüşme yapıldı
Hamit Altıntop,A Milli Takım

A Milli Takım’ın Hollanda karşısında 6-1’lik hezimet sonrasında oklar teknik direktör Şenol Güneş’e çevrildi. Şenol Güneş’in Hollanda maçı sonrası basın toplantısında kullandığı ‘gelmem için yalvardılar’ ifadeleri bardağı taşıran son damla oldu. TFF resmi sitesinden şu ifadeleri kullanarak Şenol Güneş’le yollarını ayırdığını duyurdu:

KATKILARA TEŞEKKÜR EDEREK DUYURULDU

Federasyondan yapılan açıklamada, "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş’e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz" ifadeleri kullanılmıştı.

A MİLLİ TAKIM'IN YENİ SORUMLUSU HAMİT ALTINTOP

Şenol Güneş'le yolların ayrılması sonrası A Milli Takım'dan sorumlu yöneticilik görevine Hamit Altıntop getirildi. Federasyondan alınan bilgiye göre, A Milli Futbol Takımı Sorumluluğunu Hamit Altıntop'un yürüteceği, daha önce A Milli Futbol Takımı Sorumlusu olan Selim Soydan'ın ise yönetim kurulu üyeliği devam edeceği belirtildi.

İLK ADAY KUNTZ

Görev değişikliği sonrası Hamit Altıntop, ilk önceliği Alman ekolüne verdi. Alman bir teknik direktör getirmek isteyen genç yönetici, ilk olarak Joachim Löw'le bir görüşme gerçekleştirdi. 61 yaşındaki teknik direktörle görüşen Altıntop, olumsuz cevap aldı. Bu cevap sonrası Hamit Altıntop, diğer adaylarla da görüşme gerçekleştirdi. İlk olarak Almanya U21 Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz ile görüşen genç yönetici, genç oyuncularla çalışmaya ve onları milli takım seviyesinde hazırlamaya yatkın kimliğiyle öne çıkan 58 yaşındaki Kuntz'u ilk aday olarak belirledi.

KLINSMANN DA LİSTEDE YER ALIYOR

Almanya'da temaslarda bulunan Hamit Altıntop'un Löw ve Kuntz sonrası bir başka Alman teknik direktör Jürgen Klinsmann'la da görüşecek planlamasını anlattığı belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...