Tgrt Haber
07 Mart 2014 14:07

İngiliz takımı, Caner Erkin'in peşinde

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin hakkındaki transfer söylentileri de her geçen gün artıyor

İngiliz takımı, Caner Erkin'in peşinde
liverpool,caner erkin,transfer,fenerbahçeli oyuncu,caner erkin fenerbahçe,

Sarı-Lacivertliler’le sezon sonu bitecek sözleşmesi sürekli gündemde olan yıldız futbolcunun hakkındaki transfer söylentileri de her geçen gün artıyor. Futboluyla Süper Lig’e damgasını vuran 25 yaşındaki oyuncu, önceki gün de A Milli Takım’ın İsveç’le oynadığı maçta öne çıkan isimdi. Liverpool’un temsilcilerinin de bu karşılaşmada olduğu ve Caner Erkin’i izlediği öğrenildi. Sezon başında Ada ekibinin Caner’le ilgilendiği haberleri, İngiliz basınında yer alırken, milli oyuncunun önümüzdeki günlerde Fenerbahçe Yönetimi ile masaya oturması bekleniyor
İmzalar an meselesi
Bu futbolcunun menaceri Batur Altıparmak da, hafta başında yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile görüşeceklerini söylemişti. Bu görüşmede tarafların şartlarını sunacağı belirtilirken, yeni sözleşme yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Caner’in de yurt dışına çıkmak istemediği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...