Tgrt Haber
28 Kasım 2016 20:25

İsmail Kartal'dan Akhisar maçı için açıklama

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4 Aralık Pazar günü yapacakları Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "Final niteliğinde bir maç. Bu maça mutlaka kazanmak için çıkacağız. Öncesinde Osmanlıspor ile kupa maçımız olacak. Bu maçı da değerlendiriyoruz ama bizim asıl hedefimiz Akhisar maçıdır." dedi.

İsmail Kartal'dan Akhisar maçı için açıklama
ismail kartal, akhisar,

 Kartal, Celal Doğan Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan önce  basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'la oynadıkları maça  puan kazanmak için gittiklerini ancak bekledikleri gibi olmadığını belirtti.
 
Kardemir Karabükspor maçının orta sahada başladığını anımsatan Kartal,  şöyle konuştu:
 
"Dengeli bir oyun vardı. Kaptırdığımız bir toptan dolayı gol yedik.  Ardından 1-2 pozisyona girdik. Kaleci ile karşı kaşıya olan pozisyonda golü  atamadık. Daha sonra bir kırmızı kart yedik, takımın morali bozuldu. Arkasından  bir penaltı oldu. Kaç haftadır futbol adına olabilecek tüm şansızlıkları maalesef  yaşıyoruz. İkinci yarı 10 kişi ile iyi bir mücadele verdik. Takımımız iyi bir  irade ortaya koydu. 1-2 tane de gol pozisyonu ile zorladık. 10 kişi ile iyi  mücadele ettik ama maçı kaybettik."
 
Akhisar Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu  vurgulayan Kartal, "Final niteliğinde bir maç. Bu maça mutlaka kazanmak için  çıkacağız. Öncesinde Osmanlıspor ile kupa maçımız olacak. Bu maçı da  değerlendiriyoruz ama bizim asıl hedefimiz hafta sonu oynayacağımız Akhisar  maçıdır. Bütün oyuncularımızla birlikte bu maça en iyi şekilde konsantre olduk.  Çalışmalarımızı en iyi şekilde yaptık, hafta sonu yapacağımız maçı kazanmak için  hazırlıklarımız sürüyor." ifadelerini kullandı.
 
Bir gazetecinin Daniel Larsson'a yönelik tepkilerin olduğunun  hatırlatması üzerine Kartal, her futbolcunun hata yapabileceğini belirterek,  kişisel hatalarla bir yere varamayacaklarını söyledi.
 
Larsson'un gol kaçırmasına kendilerinin de üzüldüğünü ifade eden  Kartal, şunları kaydetti:
 
"Larsson'un haricinde kaç kişi gol pozisyonuna girebiliyor? Bir de  böyle düşünmemiz gerekiyor. Angan sakat olmazsa belki  onu oynatacağız. Evans'a  bakıyorsun, ortada. Larsson en azından disiplinli. Biz de herkesi değerlendirelim  diyoruz. Sonuçta biz bir takımız, hepsi bizim oyuncumuz. Konyaspor maçında adamın  karnına top çarpıyor, gol yiyoruz. Böyle bir durum da var. Çocuk elini çekiyor,  penaltı olmasın diye inadına top geliyor eline çarpıyor, penaltı oluyor. İkinci  golü yiyoruz. Kayseri maçında hakem bize penaltı verdi, ikinci penaltımızı  vermiyor. Futbol adına ne kadar olabilecek şansızlıklar varsa yaşadık;  sakatlıklar olsun, penaltılar, kendi kalemize attığımız goller var. Umarım  Akhisar maçı bizim için kırılma olur. Bu maçtan 3 puanla ayrılırız, alt  sıralardan kurtuluruz, hem taraftarımız hem de bizler moral buluruz. Devreyi de  en iyi puanlarla kaparız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...