Tgrt Haber
10 Ağustos 2014 16:01

İşte Güntekin Onay'ın F.Bahçe'ye önerdiği hoca!

Fenerbahçe'de farklı isimler gündeme gelmeye devam ederken; NTVSpor spikeri ve yorumcusu Güntekin Onay'dan farklı bir yorum geldi.

İşte Güntekin Onay'ın F.Bahçe'ye önerdiği hoca!
güntekin onay,fenerbahçe,teknik direktör,

Fenerbahçe'de patlak veren Ersun Yanal - Aziz Yıldırım krizi Ersun Yanal'ın istifası ile sonuçlandı. Ersun Yanal'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Aziz Yıldırım'ın yola yardımcı teknik direktör İsmail Kartal ile devam edip etmeyeceği ise şimdiden büyük bir merak konusu olmaya başladı.
CARLOS, F.BAHÇE İÇİN EN UYGUN İSİM
Fenerbahçe'de farklı isimler gündeme gelmeye devam ederken; NTVSpor spikeri ve yorumcusu Güntekin Onay'dan farklı bir yorum geldi. Onay, Aziz Yıldırım'ın takımın başına Roberto Carlos'u getirmesi gerektiğini ifade etti. Carlos'un Fenerbahçe'ye çok uygun bir teknik adam olduğunu ifade eden Onay, "Roberto Carlos ismi Fenerbahçe ile çok uyumlu duruyor. Bu saatten sonra getirilen yabancı hocaya ciddi bir kredi lazım. Gelen hoca, takımı tanıyacak, ligi bilecek, ülkeye hakim olacak ve aynı zamanda da camia tarafından sevilecek." dedi.
RIZA ÇALIMBAY 1 GÜNDE BEŞİKTAŞ'A GELDİ
Carlos'un yeterliliğe sahip olduğunu ifade eden Onay, "Carlos, camia tarafından sevilen ve herkesin kabul edebileceği bir isim. Sivasspor'da geçen sezon muazzam bir başarı elde etti ve oynattığı hücum futbolu da Fenerbahçe'nin kadro yapısına uygun. Aziz Yıldırım'ın Mecnun Odtyakmaz ile ilişkeri çok iyi. Sivasspor'un canı tabii ki yanar ama Rıza Çalımbay 1 gün içerisinde Rize'den Beşiktaş'a geldi. Büyük kulüp olunca işler değişir, Fenerbahçe'nin de böyle bir gücü var" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...