Tgrt Haber
07 Mart 2014 17:45

Karaman taraftarlardan destek istedi

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Süper Lig'de Torku Konyaspor ile oynayacakları maç öncesinde taraftarlardan destek istedi.

Karaman taraftarlardan destek istedi
hikmet karaman, teknik direktör, süper lig, konyaspor, destek, taraftar,

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, taraftarlardan destek isteyerek, yarın iç sahada oynayacakları Torku Konyaspor maçında tribünlerin dolu olmasının takıma güç katacağını söyledi. Karaman yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları galibiyetin takımın moralini yükselttiğini belirtti. Torku Konyaspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını vurgulayan Karaman, şöyle devam etti: "Önemli bir maça çıkacağız. Takımımızın güzel bir gidişatı var. 4 haftada 10 puan topladık. Bu iyi gidişatımızı sürdürmek için yarın sahada olacağız. Taraftarlarımızından Torku Konyaspor maçında tribünleri doldurmalarını istiyoruz. İki hafta önce iç sahada oynadığımız Kardemir Karabükspor maçında taraftarların takım üzerine olan olumlu etkisini gördük. Torku Konyaspor karşılaşmasında da bu taraftar desteğini artarak devam etmesini istiyoruz." Kayseri Erciyesspor-Torku Konyaspor maçı yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...