Tgrt Haber
16 Mart 2015 18:46

Kasımpaşa'dan Ertuğrul Sağlam açıklaması

Shota Arveladze'nin istifasının ardından Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına getireceği iddia edilen Kasımpaşa'dan flaş bir açıklama geldi

Kasımpaşa'dan Ertuğrul Sağlam açıklaması
sağlam,

 Shota Arveladze'nin istifasının ardından Ertuğrul Sağlam'ı takımın başına getireceği iddia edilen Kasımpaşa'dan flaş bir açıklama geldi.
 
Kasımpaşa Yönetimi'nin Ertuğrul Sağlam ile bir araya gelerek görüşmelerde bulunduğu ve prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti.
 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, Ertuğrul Sağlam ile hiçbir şekilde bir görüşme yapmadıklarını ve teknik direktör konusundaki görüşmenin 17 Mart Salı günü yönetim kurulunda yapılacağını ifade etti.
 
Ertuğrul Sağlam isminin medyada çok yer aldığını ancak kendilerinin Sağlam ile bir görüşme yapmadıklarını belirten Öksüz, Sporx'ten Sertaç Akkaya'ya yaptığı açıklamada; "Evet çok konuşuldu, bizim kendisiyle öyle bir görüşmemiz olmadı. Medyada çok konuşuldu ama bizim haberimiz yok. Şu anda hiçbir teknik adamla görüşme yapmadık, Galatasaray maçına yardımcı teknik direktörümüz Jan Wouters çıkacak. Yeni teknik direktör konusunda da 17 Mart Salı günü yönetim kurulumuzda bir toplantı yapılacak. Tekrar ediyorum, Ertuğrul Sağlam ile herhangi görüşmemiz olmadı." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...