Tgrt Haber
24 Mart 2024 18:51 - Güncelleme : 24 Mart 2024 18:52

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı trafik kazası geçirdi! Havaya savrulan sürücü metrelerce sürüklendi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kullandığı cip ile mobilet çarpıştı. Feci kazada mobilet sürücüsü havaya savrulup metrelerce sürüklendi. Kaza anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile mobiletin çarpıştığı kazada mobilet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza kameralara yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre, kaza Kocasinan ilçesi Zümrüt Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın sürücüsü olduğu 38 AKA 095 plakalı cip, mobilet ile çarpıştı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı trafik kazası geçirdi! Havaya savrulan sürücü metrelerce sürüklendi - 1. Resim

SÜRÜCÜ AĞIR YARALI

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis yolda güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de ağır yaralanan mobilet sürücüsünü ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı trafik kazası geçirdi! Havaya savrulan sürücü metrelerce sürüklendi - 2. Resim

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı ciple mobiletin çarpışma anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Kaydedilen görüntülerde, ciple çarpışan mobiletin havada savrulduğu ve yere düşen sürücünün yaklaşık 50 metre sürüklendiği görülüyor.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...