Tgrt Haber
13 Kasım 2021 00:45

Kerem Aktürkoğlu: En alt ligden gelip hayallerimi yaşıyorum

A Milli Takım'ın genç futbolcularından Kerem Aktürkoğlu, yeni hocası Kuntz'un futbolculara çok sıcak davrandığını söyleyip tüm oyuncularla yakından ilgilendiğini söyledi. 3'üncü ligden gelip önce Galatasaray sonra da Milli Takım'da forma giymeye başladığını hatırlatan Aktürkoğlu, "Şu an buradayım hayallerimi gerçekleştiriyorum. Benden küçüklere söyleyeceğim şey, asla pes etmesinler" diye konuştu.

Kerem Aktürkoğlu: En alt ligden gelip hayallerimi yaşıyorum
kerem aktürkoğlu,,galatasaray,,milli takım,

A Milli Takım ve Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, zorlu bir kariyer sürecinin ardından Milli Takım'a kadar yükselerek hayallerini gerçekleştirdiğini söyleyip gençlere de tavsiyelerde bulundu.

"HEDEFİMİZ ERKEN GOL BULUP FARKI ARTIRMAK"

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu’nda Cebelitarık ile karşılaşacak olan A Milli Takım’da milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, kritik maçta kendilerine galibiyet gerektiğini ve fazla gole ihtiyaçları olduğunu belirtti. Hedeflerinin erken gol bulmak olduğunu söyleyen Aktürkoğlu, "Ondan sonra skor olarak rakiplerimizi baskı altına almak istiyoruz. Cebelitarık’ın gruptaki yerini çok düşük görmemek lazım. İlk maçta ilk yarıda gol atamadığımız için sıkıntıya girmiştik. Pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Yarınki maçta erken gol bulup skoru artırmak istiyoruz“ ifadelerini kullandı.

"HOCAMIZ ÇOK SICAK KANLI"

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un futbolculara yaklaşımını öven Kerem Aktürkoğlu, “Hocamız şahsi olarak sadece benimle ilgilenmiyor, tüm takım arkadaşlarımla ilgileniyor. Dünkü idmanda bireysel olarak benden yapmamı istediğim şeyleri gösterdi. Yeni hoca ve ekiple birlikte en önemli şey futbolcularla olan iletişimi. Bize yakın ve sıcak davranıyor. Aynı zamanda isteklerini bize iletiyor. İkili diyalog halindeyiz. Bence bir futbolcunun hocasıyla yapabileceği en güzel şey. Hoca sahadan ne istediğini söylüyor, sende karşılığında bunu yapabilirim, yapamam diye söyleyebiliyorsun. Kendisi çok sıcak kanlı. Türkçe öğrendi, bize espriler yapıyor. Güzel bir ortamımız var" şeklinde konuştu.

"ZORLU SINAVI GEÇTİM, HAYALLERİMİ YAŞIYORUM"

Kariyer basamaklarını hızlıca çıkmasıyla ilgili de konuşan Aktürkoğlu, “Ben 3. Lig’den geldim, profesyonel liglerin en altından. Şu an Galatasaray ve Milli Takımdayım. Bu gerçekten zor görünebilen bir şey ama imkansız değil. Benden yaşça büyükler vardır, küçükler de var. Onlara söyleyebileceğim şey pes etmemeleri gerek. O şansı iyi değerlendirdiğinizde çok farklı kapılar açılabiliyor. Galatasaray’a geldim büyük riskler alarak. En alt ligden geldim, zorlu bir sınavdı ve o sınavdan geçtim. Şu an buradayım hayallerimi gerçekleştiriyorum. Tüm Türk futbolcuların hayalidir burada olmak. Fatih hocama verdiği şans için teşekkür ederim“ diye görüş belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...