Tgrt Haber
08 Şubat 2022 18:27

Kurt Zouma’dan skandal hareket: Kedisini tekmeledi...

Fransız futbolcu Kurt Zouma, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile gündem oldu. West Ham United’ın yıldız oyuncusu, çocuğunun gözü önünde kedisini tekmeleyerek kahkaha attığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşıma çığ gibi tepki yağarken, yıldız futbolcu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Kurt Zouma, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tepki çekti.
Kurt Zouma, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tepki çekti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen Kurt Zouma, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündem olurken büyük tepki çekti. Fransız futbolcu, küçük çocuğunun önünde kedisine defalarca tekme attı. Kurt Zouma’nın paylaşımı üzerine harekete geçen West Ham United, yıldız futbolcusunu kadro dışı bıraktı.

KEDİLERİ ELİNDEN ALINDI

Kraliyet Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği (RSPCA), Fransız futbolcu Kurt Zouma'nın eziyet ettiği kedileri sahiplendi.

İngiliz yayın kurumu BBC'nin haberine göre, kedilerine eziyet ettiği videonun ortaya çıkmasından sonra Zouma hakkında başlatılan soruşturma tamamlanana kadar iki kediye RSPCA bakacak.

Zouma'nın forma giydiği İngiltere Premier Lig kulübü West Ham United da 27 yaşındaki stopere mümkün olan en ağır para cezasının verildiğini açıkladı.

Kulüp cezanın miktarını belirtmedi ancak İngiliz basını, Fransız milli futbolcunun maaşından 250 bin sterlin (yaklaşık 4,6 milyon lira) kesileceğini paylaştı.

Sosyal medyada yayılan görüntüleri sonrası eleştirilerin hedefi olan Zouma özür dilemişti.

KEDİSİNİ DEFALARCA TEKMELEDİ

Zouma, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla skandala imza attı. Kedisini tekme atarak kovalayan Zouma, kahkaha atarak defalarca kedisi tekmeledi. Çocuğunun da yanında olduğu görülen videoyu, Zouma’nın kardeşi Yoan’ın çektiği belirtildi.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Paylaşımı üzerine tepki alan West Ham United’ın yıldız futbolcusu, kadro dışı bırakıldı. Gelen tepkiler üzerine Fransız futbolcu bir açıklama yaptı.

ÖZÜR DİLEDİ

Zouma, "Videodan rahatsız olan herkesten özür dilerim. Çok üzgünüm. Herkesi temin ederim ki kedimiz gayet iyi durumda ve sağlıklı. Bütün ailemiz tarafından seviliyor ve el üstünde tutuluyor. Bir daha bu davranış olmayacak" ifadelerini kullandı.

HAPİS CEZASI ALABİLİR!

Telegraph'taki habere göre; Kurt Zouma'ya kediye şiddet uyguladığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kedisini tekmelediği videosu ortaya çıkan Fransız futbolcu Kurt Zouma hakkında soruşturma başlatıldı.

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da forma giyen 27 yaşındaki stoper, sosyal medyada yayılan görüntüleri sonrası eleştirilerin hedefi oldu.

Zouma, gelen tepkilerin ardından özür diledi. West Ham United Kulübü ise davranışı nedeniyle oyuncusunu kınadı.

Essex polisi, görüntünün İngiltere'de kaydedilmiş olabileceği konusunda bilgilendirildiklerini belirterek, Kraliyet Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği (RSPCA) ile irtibat halinde olduklarını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.​​​​​​​

Zouma'nın, yaşananlara rağmen Premier Lig'in 24. haftasındaki Watford maçında sahaya ilk 11'de çıkması da tepki topladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...