Tgrt Haber
11 Kasım 2021 12:51

Rakibini sırtında taşıyan kaptan: Futbol sahasında babamı kaybettim

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yahyalıspor'un takım kaptanı Hasan Yazgan, maç içerisinde rakip takım oyuncusunu sırtına alarak oyun dışına taşımasıyla takdir toplamıştı. Yaşananlar ile ilgili ilk kez konuşan Yazgan, "Daha önce futbol sahasında babamı kaybettim ben. Rakibimin acı çekmesine dayanamadım" dedi.

Rakibini sırtında taşıyan kaptan: Futbol sahasında babamı kaybettim
futbol,,sakat,,sedye,,yardım,

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki amatör ligde mücadele eden sporcunun, sakatlanan rakip takım futbolcusunu sırtına alarak saha kenarına taşıması taraftarlardan alkış aldı. Rakibini taşıyan Yahyalıspor'un takım kaptanı Hasan Yazgan, ilk kez konuştu.

SAKATLANAN RAKİBİNİ YARDIMINA KOŞTU

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 3. Grup'ta mücadele veren Yahyalıspor, geride kalan haftada Elbistanspor ile karşılaştı. Bu maçın 5. dakikasında rakip takım oyuncusu Şahin Çığlı sakatlık geçirdi.

İlk müdahalesi saha içerisinde yapılan Şahin'in sedye ile kenara alınması gerekiyordu. Ancak sahada sedye olmamasından ötürü dışarı çıkamayan Şahin'in yardımına Yahyalıspor kaptanı Hasan Yazgan yetişti ve futbolcuyu sırtına alıp kenara taşıdı.

FUTBOL SAHASINDA BABAMI KAYBETTİM

Yaptığı bu hareket ile hem takım arkadaşlarından hem de rakip takım taraftarlarından alkış toplayan Yahyalıspor kaptanı Hasan Yazgan, "Daha önce futbol sahasında babamı kaybettim ben. Rakip takım oyuncusu sakatlanmıştı. Kenara gitmesi gerekiyordu ve ne ayağının üzerine basabiliyordu ne de onu taşıyacak bir sedye vardı. Arkadaşımın acı içerisinde olduğunu görünce yapmam gerekeni yaptım. Sırtıma alıp saha kenarına götürdüm. Ben böyle gündem olacağını hiç düşünmemiştim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...