Tgrt Haber
27 Ağustos 2015 01:31

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için son eleme turu olan play-off'ların rövanş maçları sona erdi.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları
şampiyonlar ligi,

Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan 5 takım belli oldu. İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları...

CSKA şans ile Devler Ligi'nde

CSKA Moskova, Sporting Lizbon karşısında son 18 dakikada bulduğu 2 golle Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu rövanş mücadelesinde CSKA Moskova ile Sporting Lizbon karşı karşıya geldi. Arena Khimki'de oynanan mücadeleyi 3-1'lik skorla CSKA Moskova kazandı.

Sporting Lizbon, eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez'in 36. dakikada gelen golüyle tura yelken açtı. Seydou Doumbia'nın 50. dakikada gelen golü CSKA Moskova'ya umut verdi. Doumbia 72. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve CSKA'yı öne geçirdi. Ahmed Musa, 86. dakikadaki golüyle CSKA'ya turu getirdi. Öte yandan, Sporting'ten Joao Mario 90. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

İlk maçı Lizbon'da 2-1 kaybeden CSKA Moskova, 3- 1 kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı. Sporting Lizbon ise son 18 dakikada yediği goller sonrası yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Çalhanoğlu ile Devler Ligi'ne!

Bayer Leverkusen, Roma'da 1-0 kaybettiği Lazio'yu Almanya'da Hakan Çalhanoğlu'nun da golüyle 3-0'lık skorla eleyip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu rövanş maçında Bayer Leverkusen ve SS Lazio karşı karşıya geldi. BayArena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bayer Leverkusen 3-0'lık skorla kazandı.

Bayer Leverkusen'e turu getiren golleri 40. dakikada Hakan Çalhanoğlu, 49. dakikada Admir Mehmedi ve 89. dakikada Karim Bellarabi attı.

İlk maçı Roma'da 1-0 kaybeden Leverkusen, sahasında 3-0 kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı. Lazio ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

MANU tekrar Şampiyonlar Ligi'nde!

Manchester United, kendi sahasında 3-1 mağlup ettiği Club Brugge'ü ikinci maçta da 4-0 mağlup ederek 1 sezon aradan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu rövanş maçında Club Brugge ile Manchester United karşı karşıya geldi. Jan Breydel'de oynanan mücadeleyi konuk ekip Manchester United 4-0 kazandı.

Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 20, 49 ve 57. dakikalarda Wayne Rooney ve 63. dakikada Ander Herrera attı. Ayrıca, Manchester United'dan Javier Hernandez 83. dakikada bir penaltıdan faydalanamadı.

İlk maçı Old Trafford'da 3-1 kazanan Manchester United, bu sonucun ardından 1 sezonluk aranın ardından tekrar UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı. Club Brugge ise yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarından devam edecek.

İşte gecenin sonuçları

APOEL Nicosia (0) 1 - 1 (1) FC Astana

Club Brugge (1) 0 - 4 (3) Manchester United

CSKA Moscow (1) 3 - 1 (2) Sporting Lisbon

Bayer Leverkusen (0) 3 - 0 (1) Lazio

Partizan Belgrade (0) 2 - 1 (1) BATE Borisov

Alınan sonuçların ardından FC Astana, Manchester United, CSKA Moskow, Bayer Leverkusen ve BATE Borisov Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaya hak kazandı.

SALI GÜNÜ 5 TAKIM GRUPLARA KALDI

Salı günü oynana karşılaşmalar sonucu Dinamo Zagreb, Maccabi Tel Aviv, Malmö, Valencia ve Shakhtar Donetsk gruplara kalmayı başarmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...