Tgrt Haber
22 Eylül 2015 05:03

Şenol Güneş, 'İlhan Cavcav hakemi görmüş mü'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

Şenol Güneş, 'İlhan Cavcav hakemi görmüş mü'
şenol güneş, ilhan cavcav,

Güneş, Spor Toto Lig'de oynanan ve 1-1 sona eren Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda düşük tempoyla oynadıklarını ve az pozisyon bulduklarını ifade etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili olduklarını ve pozisyonlar bulduklarını belirten Güneş, "Sakin kalmak gerekiyordu. Rakip panikleyince golü bulabilirdik, düşündüğümüz gibi olmadı. Duran toptan attıkları gol, rakibin motivasyonunu yükseltti. Kaybedilen 2 puan için üzgünüz" dedi.Siyah-beyazlı futbolcuların hakem kararlarının ardından sinirlenmesini eleştiren Güneş, "Takım olarak sakin olamadık. Rakip zaman geçirebilir, istediğini yapar. İlk yarıda oyun temposunda eksiklerimiz oldu. Seyircinin zevk almasının önemli olduğunu düşünüyorum, gerisi boştur. Çok pozisyona giriyorsak seyirci de zevk alıyorsa yeter" diye konuştu.

"CAVCAV UZAĞI GÖREBİLİYORSA İYİ"

Şenol Güneş, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın hakem Fırat Aydınus'un başkent temsilcisinin son dakikada girdiği pozisyonu penaltı olarak değerlendirmemesini eleştirmesini ise "Cavcav, hakemi görmüş mü ki... Uzağı görebiliyor demek, iyi" şeklinde değerlendirdi.

MEHMET ÖZDİLEK'İN AÇIKLAMALARI

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kırmızı-siyahlı kulüpte göreve başlamasının üzerinden çok zaman geçmediğini hatırlatarak, "Daha 15 gündür buradayız, değiştirmeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Kırmızı-siyahlı futbolcuların karşılaşmada iyi mücadele ettiğini dile getiren Özdilek, "İlk devre ne yaptığını bilen iyi hazırlanmış bir Gençlerbirliği vardı. Duran top çalışmalarımızın meyvesini aldık ve öne geçtik. Basit gol yemedik. Bireysel hata yapmadık, takım ruhunu sahaya yansıttık" şeklinde konuştu.

 Cenk Tosun'un oyuna girmesinin ardından siyah-beyazlı ekibin 2 forvete döndüğünü belirten Mehmet Özdilek, şunları söyledi:

"Bunun sonucunda gelecek baskıyı bekliyorduk ama bu kadar değil. Doğru pas tercihleri yapamadık. Beşiktaş, uzun toplarla gol bulmaya çalıştı ve neticesinde golü yedik. Daha 15 gündür buradayız, değiştirmeye çalışıyoruz. Bu maçı unutmalıyız. Lig devam ediyor biz de çalışmaya devam edeceğiz."

CAVCAV'DAN FIRAT AYDINUS'A ELEŞTİRİ

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, hakem Fırat Aydınus'un karşılaşmadaki yönetimini eleştirerek, "Allah, böyle değerli hakemleri Türk futbolunun başından eksik etmesin, Sayın Fırat Aydınus'u canı gönülden kahrederek kutluyorum" dedi.

Futboldan anladığını, 40 yıldır yöneticiliğin, 60 senedir de futbolun içinde olduğunu kaydeden Cavcav, "Son dakikada lehimize olan bir penaltıyı vermemekle bu değerli hakem kardeşimiz, Sayın Fikret Orman kardeşimin bir haftadır söylediği sözün tesiri altında kalmış" yorumunu yaptı.

Cavcav, "Bu akşam maçın sonucunu hakem mi belirledi?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Geçen sene Sayın Fırat Aydınus'un yönettiği Fenerbahçe maçı şöyle olmuş, böyle olmuş, ben de hakem olsam böyle hareket ederim. O bakımdan Allah, böyle değerli hakemleri Türk futbolunun başından eksik etmesin. Sayın Fırat Aydınus'u canı gönülden kahrederek kutluyorum."  

"Federasyona bir tepkiniz olacak mı?" sorusunu ise Cavcav, "Kime anlatacağım, hangi federasyona?" şeklinde yanıtladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...