Tgrt Haber
17 Haziran 2021 08:33

Şenol Güneş: Mağlubiyetin sorumlusu benim

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Galler'e 2-0 kaybettiğimiz karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendi. Kazanmayı düşünürken berabere bile kalamadıklarını belirten Güneş, "oyuncuları suçlamak doğru değil" dedi

Şenol Güneş: Mağlubiyetin sorumlusu benim
şenol güneş,,türkiye,,euro 2020,,avrupa şampiyonası,

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Galler'e kaybettiğimiz EURO 2020 karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. 

Kazanmayı düşünürken berabere bile kalamadıklarını belirten Millî çalıştırıcı, mağlubiyetin sorumluluğunu üstlenerek "Oyuncuları suçlamak doğru değil" dedi.

Maçı değerlendirirken, "İki maçta 0 puan bizim için iyi bir şey değil. Büyük hayallerle geldik. Baya olumsuz duruma düştük. Keşke kazanabilseydik" diyen Şenol Güneş, "Galler'i yenebileceğimizi düşünüyorduk" dedi.  Turnuvanın önemli olduğunu ifade eden Güneş, "Şu an işimizi zora soktuk. Burada daha iyi bir oyunla çıkmamız gerekiyordu." dedi.

GÜNEŞ: MAĞLUBİYETİN SORUMLUSU BENİM

Son maç öncesi diğer takımlara göre Milli Takım'ın averajının kötü olduğuna değinen deneyimli hoca, "Mağlubiyetin sorumlusu benim. Oyuncuları suçlamak doğru değil"  diyerek sorumluluğu üstlendi.  "Hata yaptığınız, topu rakibe kolay verip zor aldığınız zaman bütün sistemler çöker." diyen Şenol Hoca, "İtalya maçında iyi oynasaydık daha moralli çıkacaktık. Sanki takımda bir ağırlık var, dışa vurumda sıkıntı var gibi görüyorum" dedi.

ROB PAGE: 5-0 BİLE OLURDU

Galler Millî Takımını çalıştıran Rob Page ise takımıyla gurur duyduğunu belirtti. Takımının Türkiye karşısındaki oyununu değerlendiren Page, "Pozisyon sayımız inanılmaz. Daha fazla atmadığımız için üzgünüz ancak oyuncularım harika bir iş çıkardı. Şanslarımızı daha iyi değerlendirebilseydik, 4-0 ya da 5-0 da kazanabilirdik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...