Tgrt Haber
04 Nisan 2015 05:47

Slaven Bilic'e derbi tepkisi

Galatsaray ve Fenerbahçe'ye karşı siftahı olmayan siyah-beyazlı teknik adam, "Bursaspor maçı Beşiktaş için en büyük derbi" deyince büyük tepki gördü

Slaven Bilic'e derbi tepkisi
bjk, beşiktaş,

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, tesislerde konuk ettiği Bosnalı bir gazeteciye yaptığı açıklamalar, siyah-beyazlı camiayı karıştırdı. Bilic'in, "Bursaspor maçı Beşiktaş için belki de en büyük derbi. Maçı kazandıktan sonra futbol tanrısı ilan edildik. Liverpool maçı 1-0 bitti çok iyiydik. Üç gün sonra Eskişehirspor'a kaybedince adeta taşa tutuldum" sözleri, sosyal medyada taraftarlardan büyük tepki gördü. Tecrübeli çalıştırıcıdan diğer satır başları şöyle:
Kupadan ve Avrupa'dan elendik. Ancak lig yarışında hala oyundayız. Bazıları bizi yeteri kadar motive olamadığımız için eleştiriyor. Ancak takımda büyük bir yorgunluk söz konusu.

İNGİLTERE ASILSIZ!
İngiltere'ye gitmek istiyormuşum gibi gösterildi. Bunlar asılsız dedikodu.. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörü olmaktan gurur duyuyorum.
Modric ve Dzeko için ne Türkiye ligi enteresan ne de bizim imkanlarımız böyle isimlere açık. n Türkiye'de baskı altında kalmamak mümkün değil. Her maç televizyonlarda ölesiye analiz ediliyor.
Stat nedeniyle evsiz ve göçebeyiz. Sürekli yoldayız, bu ideal bir durum değil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...