Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 13:07

Süper Lig fikstür çekimi ne zaman 2022?

Futbolseverler, Süper Lig 2021 – 2022 sezonu fikstür çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Beklenen açıklama, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) geldi. Peki, Süper Lig fikstür çekimi ne zaman, Süper Lig fikstür çekimi hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig fikstür çekimi ne zaman 2022?
süper lig fikstür çekimi,,süper lig maçları,

Süper Lig 21-22 sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bugün yapılacak fikstür çekimiyle Süper Lig’in 2021 – 2022 sezonu maç programı belli olacak. Fikstür çekiminin ardından sezonun birinci ve ikinci yarısında oynanacak olan maçların tarihleri de netleşecek.

Süper Lig fikstür çekimi canlı yayında yayınlanacak. Fikstür çekiminin en çok merak edilen detayları arasında Süper Lig derbi tarihleri yer alıyor. Futbolseverlerin gündeminde yer alan İstanbul takımları olarak bilinen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın derbi maçları da belli olacak.

SÜPER LİG FİKSTÜR ÇEKİMİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAPILACAK?

Süper Lig 2021 – 2022 sezonu fikstür çekimi 13 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek. Süper Lig fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yaptığı açıklamaya göre Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bulunan Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak. TFF yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin de yer alacağı fikstür çekimi, beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. Diğer yandan TFF 1. Lig fikstür çekimi ise 14 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00'te başlayacak.

Süper Lig fikstür çekimi TSYD üzerinden akredite olmuş medya mensupları takip edilebilecek. Fikstür töreninin görüntü çekim ve yayını ligin yayıncı kuruluşu olan beIN SPORTS tarafından gerçekleştirilebilecek. Dolayısıyla diğer ulusal TV kanallarının kameramanları sadece fuaye bölümünde oluşturulacak röportaj alanında çekimlerini yapabilecek. Kura çekimleri ile ilgili haber ve fotoğraflar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinden duyurulacak.

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu’nun aldığı karara göre Süper Lig ve TFF 1. Lig; 13, 14, 15 ve 16 Ağustos 2021 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Süper Lig karşılaşmaları, 22 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanırken, TFF 1. Lig'de normal sezon 15 Mayıs 2022 tarihinde bitecek.

2. Lig’in müsabakaları ise 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Normal sezon 30 Nisan 2022 tarihinde tamamlanacak. Ziraat Türkiye Kupası müsabaka tarihleri ve sezon planlamalarının tamamı ise daha sonra duyurulacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...