Tgrt Haber
12 Aralık 2014 18:27

TFF'den Beşiktaş'a ret

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Beşiktaş kulübüne gönderilen yazıda, Gaziantepspor karşılaşmasının Pazartesi gününe alınmasına yönelik başvurularının reddedildiği bildirildi ve gerekçeleri sıralandı.

TFF'den Beşiktaş'a ret
tff, beşiktaş, ret,

Beşiktaş Kulübü'nün, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantespor ile 15 Aralık Pazartesi günü oynama yönündeki talebine Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) olumsuz yanıt geldi. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik'in imzasıyla kulübe gönderilen yazıyla talebin, gerekçeleri belirtilerek reddedildiği bildirildi. Kulübün paylaştığı TFF'nin yazısında şu görüşlere yer verildi: "Fikstür gereği 14.12.2014 Pazar günü oynanması gereken Gaziantepspor-Beşiktaş Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu müsabakasının 15.12.2014 Pazartesi gününe ertelenmesi yönündeki talebiniz incelenmiş olup; anılan müsabakanın yayın programında olması, müsabaka biletlerinin her iki takım taraftarları için de satışa çıkmış olması, ayrıca Gaziantep Kulübü'nün 17.12.2014 Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası müsabakası oynayacağı da dikkate alındığında, federasyonumuzca yapılan değerlendirme sonucu müsabakada gün değişikliği yapılması mümkün görülememiştir. Müsabaka daha önceden ilan edildiği gibi 14.12.2014 Pazar günü oynanacaktır. Bu vesile ile UEFA Avrupa Ligi'nde göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı kulübünüzü tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...