Tgrt Haber
19 Ocak 2022 09:51

Galaxy S22 Ultra'nın tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler

Samsung'un yakın zamanda piyasaya süreceği Galaxy S22 Ultra, tanıtım tarihine doğru yaklaşırken en net görüntüleriyle sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler sayesinde cihazın tasarımı da belli oldu.

Galaxy S22 Ultra'nın tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler
Galaxy S22 Ultra,Galaxy S22 Ultra özellikleri

Samsung, önümüzdeki ayda yeni bir etkinlik düzenleyecek ve amiral gemisi Galaxy S22 serisini tanıtacak. Cihazlar hakkında her geçen gün farklı bir sızıntı ortaya çıkarken, kısa süre önce bunlara bir yenisi daha eklendi.

Serinin en iddialı modellerinden Galaxy S22 Ultra, en net görüntüsüyle sızdırıldı. Cihazın sızdırılan görüntüleri hem arka tasarım, hem de ön tasarımı da onayladı.

GALAXY S22 ULTRA ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Sızan görüntülere göre Galaxy S22 Ultra, dik açılı diktörtgen bir tasarıma sahip olacak ve Galaxy Note serisiyle benzerlik gösterecek. Sadece bu da değil. Aynı zamanda Note serisine özgü S Pen özelliği de, S22 Ultra tarafından desteklenecek.

Galaxy S22 Ultra'nın tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler

Öte yandan S22 Ultra'nın kamera özellikleri de açıklandı. Koreli üreticinin en güçlü amiral gemisi; 108 Megapiksel Super Clear Lens ana ve 12 Megapiksel Ultra geniş açılı lense sahip olacak. Ayrıca buna; 3x ve 10x optik yakınlaştırma destekli iki adet 10 Megapiksel telefoto da eşlik edecek.

Galaxy S22 Ultra'nın tasarımı netleşti: İşte yeni görüntüler

Diğer özelliklere gelecek olursak Galaxy S22 Ultra, ön tarafında 6.8 inçlik 2X dinamik AMOLED ekranla donatılacak. 2K çözünürlükteki bu ekran uyarlanabilir 120Hz yenileme hızını da destekleyecek. Telefonun selfie kamerası ise 40 Megapiksel çözünürlükte olacak. 

Pil tarafında ise Samsung, S22 Ultra'da 45W kablolu ve 15W kablosuz hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pile yer verecek. Tüm bunlara ek olarak cihaz, IP68 sertifikasıyla toza ve suya dayanıklı olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...