Tgrt Haber
15 Kasım 2023 12:25 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 13:32

Maçın oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a matkap seti hediye edildi

VakıfBank'tan ayrıldıktan sonra İtalya ligi ekiplerinden Imoco Conegliano'ya transfer olan Isabelle Haak'a maç sonu ilginç bir hediye geldi.

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
Maçın oyuncusu seçilen Isabelle Haak'a matkap seti hediye edildi
Voleybol,Isabelle Haak

Bir dönem ülkemizde Vakıfbank forması giyen ve daha sonra İtalya'nın Imoco Conegliano takımının yolunu tutan Isabelle Haak sosyal medyada gündem oldu.

İtalyan takımı Imoco Conegliano forması giyen Isabelle Haak, Firenze maçında 18 sayı üreterek maçın oyuncusu seçildi.

ETKİLİ PERFORMASI MATKAP SETİ KAZANDIRDI

İsveçli pasör çaprazına İtalya Ligi'nde oynanan Firenze maçında gösterdiği etkili performansın ardından matkap seti hediye edildi.

Isabelle Haak, Firenze karşılaşmasında 18 sayı ürettirken bu müsabakada yüzde 69'luk hücum yüzdesi yakaladı. Haak, ayrıca Firenze maçında 2 servis sayısı üretti.

YILIN KADIN SPORCUSU OLARAK ADAY GÖSTERİLDİ

İsveç'te 25'inci kez düzenlenen Spor Ödülleri'nde Yılın Kadın Sporcusu adayları arasında Isabelle Haak da yer aldı. Isabelle Haak, bu alanda adaylar arasındaki tek voleybolcu oldu.

Engelholm'da voleybola başlayan Isabelle Haak daha sonra Beziers Volley, Savino Del Bene Scandicci ve VakıfBank formaları giydi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...