Tgrt Haber
10 Mart 2014 18:54

Çıkan olaylar Trabzonspor Fenerbahçe maçını tatil ettirdi

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının kapanış maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyordu, maçın başından ilk yarının sonuna dek yaşanan olaylar nedeniyle 45. dakikada hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları soyunma odasına gitti, maçın tatil edildiği açıklandı.

Çıkan olaylar Trabzonspor Fenerbahçe maçını tatil ettirdi
avni aker, süper lig, trabzonspor fenerbahçe, SÜPER LİG haberleri, SÜPER LİG,

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının dev derbi mücadelesi yüksek tansiyonla başladı. Mücadelenin başlama vuruşu ile Trabzonspor taraftarları tezahüratlarla Fenerbahçeli futbolcuları baskı altına alırken, kaleci Volkan'ın koruduğu kaleye yabancı maddeler yağdırdılar. Mücadeledeki tek gol 23.dakikada Emenike'den geldi. Bu golden sonra tribünlerin tepkisi giderek attı. Tansiyon düşmeyince hakem ilk yarının bitmesine 1-2 dakika kala soyunma odasına gitti ve maçı devam ettirmedi.
MAÇ İLK BEŞ DAKİKADA İKİ KERE DURDU

Trabzonspor'un Fenerbahçe ile oynadığı maç gergin başladı. Bordo-mavili taraftarlar maçın 2 ve 4. Dakikalarında sahaya yabancı madde atınca oyun yaklaşık 3 dakika durdu. Sahaya atılan maddelerin toplanmasının ardından ise maç kaldığı yerden devam etti. Karşılaşmanın 22. dakikasında yenilen golün ardından da sahaya yabancı madde atan bordo-mavili taraftarlar oyunun 2 dakika durmasına neden oldu. Bu sırada kaptan Onur Recep Kıvrak ile Mustafa Yumlu, kale arkası tribünlerine giderek taraftarları sakinleştirmeye çalıştı.
VOLKAN OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİ
Maçın 26. Dakikasında taraftarların attığı yabancı maddelere dayanamayan Volkan, oyundan çıkmak istedi. Trabzonspor'un kaptanlarından Mustafa Yumlu ve diğer futbolcuların ikna etmeye çalıştığı Volkan, ikna edilerek kalesine geri döndü. Ancak bu dakikadan sonra yol tarafındaki kale arkasında bulunan bordo-mavili taraftarlar, sahaya yabancı madde atılmasını engellemek için gerilen ağları söktü. Direkleri de indiren taraftarların bu tepkisinin ardından Fenerbahçe takım olarak sahadan çıkmak istedi. Hakem Bülent Yıldırım ise bunu engelledi. Maçta 9 dakikalık aranın ardından yeniden başladı. Sahaya atılan maddeler arasında çakmak, bozuk para ve meşale yer aldığı görüldü. Karşılaşmanın ilk yarısına da yaşanan olaylar nedeniyle 10 dakika ilave edildi. Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında deniz tarafındaki kale arkası tribünündeki koruyucu ağlar ve direklerde taraftarlar tarafından indirildi.
FENERBAHÇE BAYRAĞI İNDİRİLDİ
Karşılaşmanın 45+5. Dakikasında kale arkasındaki bayrak direğine tırmanan bir Trabzonspor taraftarı, Fenerbahçe bayrağını yırtarak indirdi. Bordo-mavili taraftarlarda, bayrağı indiren taraftara alkışlarla destek verdi.
EMENİKE YERDE KALDI
Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Trabzonspor ceza sahası içerisinde yer alan Emenike'ye kale arkasından atılan bir madde isabet etti. Bu olay sonrası yerde kalan Emenike bir süre sonra ayağa kalkarak maça devam etti.
ÖZER-YANAL GERGİNLİĞİ
Maçın 45+8. Dakikasında ise bir serbest atış sırasında Özer Hurmacı ile Ersun Yanal arasında tartışma çıktı. Özer, Yanal'ı iterken, tecrübeli teknik adamda futbolcuya tepki gösterdi.
Spor Toto Süper Lig'in
24. haftasının kapanış maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyordu, maçın başından ilk yarının sonuna dek yaşanan olaylar nedeniyle 45. dakikada hakem Bülent Yıldırım ve yardımcıları soyunma odasına gitti, maçın tatil edildiği açıklandı.İşte Trabzonspor, Fenerbahçe maçının canlı anlatımı ve önemli anları.
TRABZONSPOR: 0 -FENERBAHÇE: 1
Maça Fenerbahçe başladı.
3. dakika: Tribünlerden atılan konfetilerden dolayı oyun bir kaç dakika durdu.
6. dakika: Sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı maç yine durdu.
7. dakika: Fenerbahçe atağında sol çaprazdan Emenike'nin vuruşunda top savunamdan döndü.
19. dakika: Fenerbahçe atağında sağ köşeden kullanılan kornerde, kale sahası içindeki Emenike uygun durumda topa dokunamadı.
22. dakika: Fenerbahçe öne geçti. Sol kanattan ilerleyen Alper'in yerden pasında, Emenike kale sahası önünden gelişine harika bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1
23. dakika: Golden sonra maç durdu. Trabzonspor taraftarı sahaya yabancı madde yağdırıyor. Onur Kıvrak Volkan Demirel'in koruduğu kalenin arkasındaki taraftarları sakinleştirmeye çalışıyor.
30. dakika: Oyun yeniden başladı.
33. dakika: Ani gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla üstten auta gitti.
36. dakika: Trabzonspor atağında sol kanattan Yusuf'un yerden ortasında savunmada Bekir gelişigüzel topu uzaklaştırdı.
43. dakika: Fenerbahçe atağında Alper'in derinlemesine pasında topa hareketlenen Kadlec ofsayta yakalandı.
10 dakika uzatma işaret edildi.
45+4. dakika: Fenerbahçe atağında sol kanattan yapılan ortada, Emenike'nin kale sahası önünden dönerek vuruşunda top kaleci Onur'da kaldı.
45+7. dakika: Trabzonspor atağında Henrique'nin uzun pasında Yusuf ofsayta yakalandı.
Volkan'ın koruduğu kaleye atılan yabancı maddeler sonrası hakem Bülent Yıldırım soyunma odasına gitti.
YİNE OLAYLAR ÇIKTI! MAÇIN HAKEMİ SOYUNMA ODASINA GİTTİ
Hakemler ve F.Bahçe'nin ardından 15 dakika sahada bekleyen Trabzonsporlu futbolcular da soyunma odasına gittiler
MAÇIN HAKEMİ ÇIKMAYACAK! MAÇ TATİL EDİLDİ

STAT: Avni Aker
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Y. ,Aykut, Mustafa A. ,Olcan, Bourceanu, Colman, Özer, Adrian, Henrique
TEKNİK DREKTÖR: Hami Mandıralı
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner, Kuyt, M.Topal, Emre, Alper, Sow, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...