Tgrt Haber
14 May 2019 17:07

Almanya’da tatar yayıyla 3 kişi öldürüldü

Almanya'nın Passau kentinde tatar yayıyla öldürüldüğü anlaşılan 3 ceset bulundu.

Almanya’da tatar yayıyla 3 kişi öldürüldü
almanya,,tatar yayı,

Almanya’nın Bavyera eyaletinin Passau kentinde bir pansiyonda 3 kişi ölü olarak bulundu. Polis, 30 ve 33 yaşlarında iki kadın ve 53 yaşında bir erkeğin tatar yayıyla öldürülmüş halde bulunduğunu açıkladı. Polis, öldürülen kadınların göğsünden okla vurularak hayatlarını kaybettiklerini belirtti. Olayı soruşturan savcılık, pansiyonda öldürülen kadınların aynı odada bulunduğunu, 53 yaşındaki erkek cesedinin ise başka bir yerde bulunduğunu belirterek soruşturmanın sürdüğünü aktardı. Odada ölü bulunanların tatar yayı ile öldürülmüş oldukları anlaşıldı. 

Öte yandan okla öldüğü belirlenen 30 yaşındaki kişinin Wittengen kentindeki evinde yapılan aramada 2 kişinin daha cesediyle karşılaşıldı. Polis, olayların birbirleriyle bağlantılı olup olmadığını araştırırken ölü sayısı 5'e yükseldi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...