Tgrt Haber
19 Ekim 2021 09:50

Araç hurdaya döndü, sürücünün burnu bile kanamadı

Antalya'da sürücüsünün virajı alamayarak hakimiyetini kaybettiği araç, kaldırımı aşarak bahçeye uçtu. Kazanın şiddetiyle hurdaya dönen aracın sürücüsü, kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Olaya tanık olan vatandaşlar ise kavşakta sıklıkla kaza yaşandığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Araç hurdaya döndü, sürücünün burnu bile kanamadı
antalya,manavgat,trafik kazası

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde, kavşaktan dönerken sürücüsünün virajı alamadığı otomobil bahçeye uçtu. Hurdaya dönen aracın içinden burnu bile kanamadan çıkan sürücüyü gören vatandaşlar ise kavşakta herhangi bir önlem olmadığını ve sürekli kaza yaşandığını belirterek yardım istedi. 

Sorgun Titreyengöl Caddesinde meydana gelen kazada, Titreyengöl istikametinden Sorgun Bulvarı istikametine seyir halindeki T.K.’nin kullandığı 06 FC 446 plakalı otomobil, Sorgun Mezarlığını geçtikten sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle virajı alamayarak kaldırıma çarpıp yol kenarında bulunan bahçeye uçtu. Araç takla ancak takla attıktan sonra durabildi.

Araç hurdaya döndü, sürücünün burnu bile kanamadı
Virajı alamayan sürücünün aracı bahçeye uçtu

KAZAYI GÖRENLER AMBULANSI ARADI

Araç sürücüsü T.K., şans eseri takla attıktan sonra bahçe duvarının üzerinde ters dönen ve hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı. Kazanın ardından olay yerine Antalya Büyükşehir belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç sürücüsü T.K. bir şeyinin olmadığını belirterek sağlık ekibinin tedavi ve hastaneye gitme talebini kabul etmedi.

Araç hurdaya döndü, sürücünün burnu bile kanamadı
Araç takla atarak durabildi.

"BAHÇE SAHİBİ DUVAR YAPTIRMAKTAN BIKTI"

Kazanın meydana geldiği yerin yakınında ikamet ettiğini belirten vatandaşlar, burada her gün kaza olduğunu, bazı günlerde 2-3 tane kaza meydana geldiğini belirterek yetkililerden yardım istedi.  

Araç hurdaya döndü, sürücünün burnu bile kanamadı
Sürücü sağlık ekiplerinin hastaneye gitme teklifini kabul etmedi.

Artık ne zaman bir fren sesi, güm diye bir ses duysalar kaza olduğunu anlayıp buraya koştuklarını belirten mahalle sakinleri, "Buradan günde 3-4 tane araç çıkardığımız oldu. Yoldan mıdır, sürücülerden midir bilinmez. Ama burada ölümler yaşanmadan önlem almak lazım. Yetkililer bu yola önlem almak için birilerinin ölmesini beklemesin. Bahçe sahibi artık bahçe duvarını yaptırmaktan bıktığı için duvarı yaptırmıyor. Lütfen bir önlem alınsın. Biz kaza sesi duymaktan araç ve yaralı çıkarmaktan bıktık” şeklinde konuştular.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...