Tgrt Haber
13 Temmuz 2021 23:37

Derenin taşması sonucu yaklaşık 200 kişi düğün merasiminde mahsur kaldı

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışla baraj kapakları da açılınca Yağlıdere Deresi'nin debisi yükseldi. Bu sırada halı sahada düzenlenen bir düğünde bulunan vatandaşlar mahsur kaldı.

Derenin taşması sonucu yaklaşık 200 kişi düğün merasiminde mahsur kaldı
Giresun,,sel

Giresun'un Yağlıdere İlçe merkezinde halı sahada düğün yapıldığı esnada sağanak yağışla beraber Yağlıdere üzerinde bulunan barajların kapakları açıldı. Baraj kapaklarının açılmasıyla derenin suları yükselince halı sahada düğün merasimine katılan yaklaşık 200 kişi mahsur kaldı. 

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın,  Yağlıdere deresinin taşması sonucu Bük Mahallesi'nde bulunan halı saha ile kentin bağlantısını sağlayan köprünün sular altında kalarak kapandığını söyledi. Akın, Halı sahada düğün merasiminin yapıldığını ve burada yaklaşık 200 kişinin bulunduğu bilgisini aldıklarını kaydederek: "Köprünün kapanmasıyla içeride yaklaşık 25 araç ve 200 vatandaşımızın olduğu bilgisini aldık. Şu anda herhangi bir sorun yok. Düğün merasimi de devam ediyor. Şu anda çok şükür yağmur da dindi. Dere sularının çekilmesiyle geçişi tekrar sağlayıp vatandaşlarımızı güvenli bir şekilde ilçe merkezine tahliye etmeyi planlıyoruz. Şu anda bütün ekiplerimiz buradalar."

Vatandaşların alternatif yollar kullanarak tahliye edilmeye başlandığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...