Tgrt Haber
19 Kasım 2021 10:09

Boğazını keserek öldürdü, ‘pişmanım’ dedi: Neslihan Kaya'nın katil zanlısı tutuklandı

Gaziantep'te boş bir arazide boğazı kesilerek öldürülen Neslihan Kaya’nın katil zanlısı tutuklandı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere yüzünü gizleyen zanlı pişman olduğunu söyledi.

Boğazını keserek öldürdü, ‘pişmanım’ dedi: Neslihan Kaya'nın katil zanlısı tutuklandı
neslihan kaya,,gaziantep,,cinayet,,kadın cinayeti,

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 41 yaşındaki Neslihan Kaya, önceki gün boğazı kesilmiş, defalarca bıçaklanmış halde boş bir arazide bulundu. Polis ekipleri katil zanlısını bulmak için özel bir ekip kurdu. Gece baskınıyla kıskıvrak yakalanan katil zanlısı pişman olduğunu söyledi.

ÖZEL EKİP GECE BASKINIYLA YAKALADI

Emniyet özel ekip kurdu. Kimlik tespitinin ardından teyakkuza geçildi. Şüpheli şahsı yakalamak için şehrin tüm giriş çıkışlarına fotoğrafı gönderildi. Şüphelinin gidebileceği yerlere de sivil ekip yönlendiren ekipler katil zanlısının arkadaşına ait iş yerinde olduğunu tespit etti. Polisler gizlendiği yere gece baskını yaparak katil zanlısını kıskıvrak yakaladı.

Boğazını keserek öldürdü, ‘pişmanım’ dedi: Neslihan Kaya'nın katil zanlısı tutuklandı

YÜZÜNÜ GİZLEYEREK “PİŞMANIM” DEDİ

gözaltındaki işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen katil zanlısı T.D. nasın mensuplarının görüntü aldığını fark edince yüzünü gizlemeye çalıştı. Gazetecilerin ‘neden yaptın?’ sorusuna ise katil zanlısı “pişmanım” diyerek cevap verdi.

TUTUKLANDI

Katil zanlısı T.D. adliyedeki işlemlerinin ardından “kasten ve isteyerek adam öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...