Tgrt Haber
16 Ocak 2019 12:42

Bu 5 ilde oturanlar dikkat! Meteoroloji uyardı...

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş'ta kuvvetli sağanak, kar ve fırtına beklendiğini bildirdi.

Bu 5 ilde oturanlar dikkat! Meteoroloji uyardı...
kar yağışı,

Bölge müdürülüğünden yapılan açıklamada, bugünden başlayarak yarın  sabah saatlerine kadar etkisini gösterecek olan yağışların özellikle Adana'nın  Ceyhan, İmamoğlu, Kozan, Pozantı, Karaisalı, Aladağ, Feke, Saimbeyli ve  Tufanbeyli ilçeleriyle, Kahramanmaraş'ın Andırın, Göksun ve Afşin ilçeleri ve  Osmaniye genelinde yer yer çok kuvvetli olmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, Adana'nın yüksek kesimleri ile Kahramanmaraş'ın kuzeyinde  ise yoğun kar ve karla karışık yağmur, ile kuvvetli rüzgar, fırtına (60-90  km/saat) beklendiği aktarılarak sel, su baskını, yıldırım, çatı uçmasına karşı  dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...