Tgrt Haber
04 May 2021 10:04

Çocuklarını dövüp balkondan sarkıtan anne gözaltına alındı

Adana'da 3 çocuğuna sürekli şiddet uygulayan ve son olarak da onları balkondan aşağı sarkıtan anne, gelen şikayetler üzerine gözaltına alındı.

Çocuklarını dövüp balkondan sarkıtan anne gözaltına alındı
adana,seyhan,anne,çocuk,dayak,şiddet,gözaltı

Adana'nın Seyhan ilçesinde iç sızlatan bir olay günyüzüne çıktı. Mithatpaşa Mahallesi'nde müstakil bir evin ikinci katında eşinden ayrı yaşayan yabancı uyruklu Suzan H., dün öğle saatlerinden sonra en büyük çocuğu Sultan H.'ye şiddet uygulamaya başladı. Dayak seslerini işiten komşuları ise durumu polise aktardı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri bir süre içeri giremedi. Kapıyı uzun süre açmayan kadın, ekiplerin ikna çabaları sonucu güçlükle evden çıkarıldı. Gözaltına alınırken de basın mensuplarına saldırdı.

"Çocuklarını sürekli dövüyor"

Yaşananlarla ilgili konuşan komşusu Fehime Yeşilbudak, dayakçı annenin daha önce  evlatlarına şiddet uyguladığını iddia edip, "Kendisini çok uyardık ama durmadı. Bugün de çocuğunu dövüyordu, polisi aradık. Daha önce çocuğunu balkondan sarkıttı. Yapmamasını söyledik ama bize aldırış etmedi. Kadın sürekli çocukları dövüyor. Artık bizim vicdanımız buna dayanmadı. Bu çocukları devlet bu kadının elinden almalı" şekliden konuştu.

Gözaltına alınan Suzan H. polis merkezine götürülürken, 3 çocuğu ise korumaya alındı.

Çocuklarını dövüp balkondan sarkıtan anne gözaltına alındı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...