Tgrt Haber
17 Aralık 2021 09:23

Kumarbazlar, dernek mühürlenince yürümeye üşenip yan binaya taşındılar

Denizli’de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, kumar oynarken yakalanan 14 kişiye para cezası kesilirken, dernek adı altından açılan kumarhane mühürlendi. Derneğin, 8 ay önce bir yan binanın hemen bitişiğinde olması dikkatlerden kaçmadı.

Kumarbazlar, dernek mühürlenince yürümeye üşenip yan binaya taşındılar
Denizli,,Kumar,,Operasyon,,Kumarbaz,

Denizli’de polis ekipleri yasa dışı kumar oynatan ve oynayan kişilere yönelik düzenlenen operasyonlarda göz açtırmıyor. Bir iş hanında yasa dışı kumar oynatıldığına dair ihbar alan ekipler, dernek adı altından bir iş yerine baskın düzenlendi. 

SAKLANACAK YER ARADILAR

Ekipler, kumarbazları suçüstü yakaladı. Kumar oynadıkları sırada bir anda polis ekiplerini karşılarında gören 14 kişi, şaşkına dönüp saklanacak yer aradı. Dernek görünümlü kumarhanede suçüstü yakalanan ve ekip otosuna bindirilecekleri sırada yüzlerini gizlemeye çalışan 14 kişiye, yaklaşık 40 bin TL idari para cezası uygulandı.

Kumarbazlar, dernek mühürlenince yürümeye üşenip yan binaya taşındılar

OLAY YERİ YABANCI DEĞİL

Ekiplerin 4 Nisan 2021 tarihinde operasyon düzenlediği iş adamları derneğinde, 1’i kadın 10 kişi kumar oynarken suçüstü yakalanmıştı. Polisi karşısında görünce 2. kattan atlayan Berna M., ağır yaralanarak hastanelik olurken; kocası Osman M. ise elbiselerini parçalayarak polisleri tehdit etmişti.

YÜRÜMEYE ÜŞENİP YAN BİNAYA GİTMİŞLER

Son operasyonda ortaya çıkarılan bu yeni dernek görünümlü kumarhanenin, 8 ay önce yasa dışı kumar oynatıldığı gerekçesiyle mühürlenen başka bir derneğe ait binanın hemen yanı başında olması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...