Tgrt Haber
11 Temmuz 2021 00:28

Doktorların yumruk yumruğa kavgası kameraya yansıdı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde görevli olduğu devlet hastanesinde bir doktor ile başhekim yardımcısı arasında yaşanan tartışma yumruk yumruğa kavgaya dönüştü. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Doktorların yumruk yumruğa kavgası kameraya yansıdı
Şanlıurfa,,kavga,

Şanlıurfa'da doktor ve başhekim yardımcısı yumruk yumruğa kavga etti. Kvaga anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Suruç Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı S.G., doktorları denetime çıktı. S.G. denetimde, Kadın Doğum Uzmanı S.K.'nin yerinde olmadığını belirledi.

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA

Hastanenin kafe bölümünde yüz yüze konuşmak için bir araya gelen ikili, tartışmanın alevlenmesiyle yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga sona ererken, tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi. Kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...