Tgrt Haber
25 Haziran 2021 08:12

Elazığ’da düğün yolunda feci kaza: 3 ölü, 10 yaralı

Elazığ’da düğüne gidenleri taşıyan minibüsün park halindeki kamyona çarpması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

Elazığ’da düğün yolunda feci kaza: 3 ölü, 10 yaralı
elazığ,kaza,ölüm

Kahramanmaraş’tan Kars’a düğüne gidenleri taşıyan araç Elazığ’da kaza yaptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

Kaza, Elazığ-Bingöl Karayolu’nun 25. kilometresinde bir dinlenme tesisinin yakınında meydana geldi. Sürücü Arif Kerel minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarında park halinde duran kamyona çarptı.

Elazığ’da düğün yolunda feci kaza: 3 ölü, 10 yaralı

3 ÖLÜ 10 YARALI

Feci kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis, itfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada 3 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra kentteki hastanelerde kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni morga kaldırılırken jandarma ve polis ekipleri, olay yerinde kazayla ilgili inceleme yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...