Tgrt Haber
13 Aralık 2021 10:41

Yeni bir hayata başlayacağını duyurmuştu! Serkan Kıyak intihar etti

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılarak eşinin kendisini terk ettiğini öne süren Serkan Kıyak'tan kötü haber geldi. Çıktığı son yayında eşinden ayrılarak yeni bir hayata başlayacağını duyuran Kıyak, evinde ölü bulundu.

Yeni bir hayata başlayacağını duyurmuştu! Serkan Kıyak intihar etti
serkan kıyak,intihar

Katıldığı bir televizyon programında eşinin kendisini terk ettiğini ve günlerdir ondan haber alamadığını belirten Sekan Kıyak'ın evinde kendisini astığı öğrenildi. Programda söyledikleriyle kısa sürede gündeme oturan Kıyak, son yayında ise yeni bir hayata başlayacağını söylemişti.

Yeni bir hayata başlayacağını duyurmuştu! Serkan Kıyak intihar etti
Eşinin başka bir adama kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak, canlı yayında sinir krizi geçirdi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YALVARMIŞTI

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve 2 yıl önce görücü usulüyle evlendiği eşinden bir yaşında kızı olan Serkan Kıyak, 3 Aralık tarihinden beri haber alamadığı eşini bulmak için televizyon programına katılmıştı. Canlı yayına bağlanan komşularından eşinin pideciye kaçtığını öğrenen Kıyak, bunu duyduktan sonra sinir krizi geçirdi. Kendisini daha önce de defalarca aldattığını öne sürdüğü eşinin geri dönmesi için gözyaşları içinde yalvaran Kıyak'ın o hali ülke gündemine oturdu. 

Yeni bir hayata başlayacağını duyurmuştu! Serkan Kıyak intihar etti
Katıldığı son programda yeni bir hayata başlayacağını duyuran Serkan Kıyka evinde ölü bulundu.

"4-5 DEFA ALDATTIN, AFFETTİM, YİNE AFFEDERİM"

"Bu mu emeklerimin karşılığı? Beni 4-5 defa aldattın, affettim. Dön gel! Yine affederim. 87 yaşında nenene nasıl kıydın, gittin? Zehra geleceksin. Ben seni sevdim. Ben sana ne yaptım? Hayallerimi yıktın. Yaşayamam ben. Şikayetçiyim" diyerek ağlayan Serkan Kıyak, katıldığı son yayında ise yeni bir hayata başlayacağını, eşinden ayrılacağını duyurdu. Bu karar sonrasında yakınlarına mesaj atarak helalleştiği öğrenilen Kıyak'ın evinde kendisini astığı öğrenildi. Ölü bulunan Kıyak'tan gelen acı haber, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...