Tgrt Haber
07 Aralık 2021 16:59

Aşı karşıtı Alman baba eşini ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti

Almanya'da aşı karşıtı olduğu öne sürülen ve sahte aşı kartı hazırlayan baba, çocuklarının kendisinden alınacağı korkusuyla eşini ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti. Babanın ölmeden önce bir de intihar mektubu bıraktığı öğrenildi.

Aşı karşıtı Alman baba eşini ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti
almanya,aşı,aşı karşıtı,,intihar,,cinayet,

Almanya’da eşini çocuklarını öldüren bir baba, daha sonra intihar etti. Silahla tüm aileyi katleden babanın sahte aşı kartının olduğu ve çocuklarının kendisinden alınması korkusuyla katliamı gerçekleştirdiği belirlendi. 

EN KÜÇÜĞÜ 4 YAŞINDAYDI

Almanya'nın Brandenburg eyaletindeki Königs Wusterhausen kasabasında bir aile dramı yaşandı. Beş kişilik ailede, 40 yaşındaki baba David R. önce eşini daha sonra ise 10, 8 ve 4 yaşlarındaki 3 çocuğunu öldürüp intihar etti.

İNTİHAR MEKTUBUYLA AÇIĞA ÇIKTI

Başsavcı Gernot Bantleon yaptığı açıklamada, eşini ve çocuklarını öldüren babanın intihar etmeden önce mektup bıraktığını söyledi. Baba David’in sahte aşı kartı yüzünden korktuğunu ve çocuklarının elinden alınacağına dair endişeler taşıdığını söyleyen Bantleon, olayın bu yüzden gerçekleştiğini belirtti.

Yetkililer, hayatını kaybedenlerin silahla öldürüldüğünü açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...