Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 20:36

Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Başakşehir’de kalp krizi sonucunda kaldırıldığı hastanede vefat eden eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş son yolculuğuna uğurlandı
Hüseyin Avni Coş,sakarya,

İstanbul Başakşehir’de meydana gelen olayda akşam saatlerinde evinde kalp krizi geçiren ve özel bir hastaneye kaldırılan eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, burada hayatını kaybetti. Öğle saatlerinde kızı ve yakınları tarafından hastane morgundan alınan Coş'un cenazesi, Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.  Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile Coş ailesinin yakınları katıldı.

Eski Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş son yolculuğuna uğurlandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...