Tgrt Haber
15 Ağustos 2021 09:29

Evden kaçan kızın sevgilisine meydan dayağı: Aile üyeleri linç etmek istedi

Sultangazi'de evi terk ederek sevgilisiyle birlikte kaçan genç kız, yolda yürürken ailesiyle karşılaştı. Öfkeli aile, kızlarının erkek arkadaşını linç etmek isteyince çift, çevredeki vatandaşların müdahalesi sonucu bir iş merkezine götürülerek kurtarıldı.

Evden kaçan kızın sevgilisine meydan dayağı: Aile üyeleri linç etmek istedi
sultangazi,aile,linç,meydan dayağı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde meydana gelen olayda, sevgilisiyle birlikte kaçan genç kız yolda aile üyeleri ile karşılaşınca, öfkeli aile sinirlerine hakim olamadı. Erkek arkadaşı kızın ailesi tarafından linç edilmek istenince yakınlarda bulunan iş merkezine sığınan genç çevredekiler tarafından korunma altına alındı. Polis aracına bindirilerek kontrol altına alınan genç, kızın ağabeyleri tarafından da saldırıya uğradı.

Saat 19.45 sıralarında Sultangazi Cebeci Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Sultançiftliği Tramvay Durağı Mevkiinde yaşanan olayda, iddiaya göre bir süre önce sevgilisi ile kaçan genç kız, erkek arkadaşı ile yürüdüğü esnada ailesi ile karşılaştı. Bunun üzerine kızın ağabeyi ve ailesi şahsa saldırarak linç etmek istedi.

POİS EKİPLERİ GÜÇLÜKLE KAÇIRDI

Arbedeyi gören vatandaşlar ise duruma müdahale ederek erkek şahsı yakındaki bir iş merkezinin girişine aldı. Yaşanan olay üzerine polis ekiplerine haber verildi. İhbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bir süre iş merkezinde tutulan genç polis ekipleri nezaretinde bölgeden uzaklaştırılarak ekip otosuna götürüldü. Bir dayak girişiminin de burada gerçekleşmesinin ardından emniyet güçleri genci ekip otosu ile kaçırarak bölgeden uzaklaştırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...