Tgrt Haber
20 Temmuz 2021 22:58

Evin balkonundaki tüp patladı: Aile faciadan kıl payı kurtuldu

Kırıkkale'de bayram ziyaretine giden aile evlerinin balkonundaki patlamadan kıl payı kurtuldu.

Evin balkonundaki tüp patladı: Aile faciadan kıl payı kurtuldu
Kırıkkale,patlama,

Kırıkkale’de meydana gelen olayda 3. kattaki dairenin balkonunda bulunan piknik tüpü patladı. Kurban Bayramı dolayısıyla bir yakınına ziyarete giden aile, 1 saat arayla facianın eşiğinden döndü. Patlamanın sesini duyan mahalle sakinleri sokağa dökülürken patlama sonrası balkon penceresi ile evin alt girişindeki eşyalar alev aldı.

EVDE YOKKEN PATLAMA OLDU

Çevredeki vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis, doğalgaz ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri çıkan yangını büyümeden söndürürken elektrik ve doğalgaz hatları kapatılarak tedbir alındı. Patlama sırasında evde olmadığını belirten ev sahibi Ömer Avan, "Evde yoktum daha yeni geldim. 3 kişilik aileyiz. Evde kimse yoktu" dedi.

YEMEK HAZIRLARKEN YANGINI GÖRDÜM

Mahalle sakinlerinden Burak Çalışkan ise, "Evde yemek hazırlıyordum. Önce iki tane ambulansın geçtiğini duydum. Daha sonra balkona çıktığımda o patlamayı ateş bulutunu gördüm. Bende koşarak buraya geldim" diye konuştu. 

Evin balkonundaki tüp patladı: Aile faciadan kıl payı kurtuldu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...