Tgrt Haber
14 Mart 2022 16:06 - Güncelleme : 14 Mart 2022 16:15

Antalya'da skandal olay! Evinin yandığını gören adam, kiracısına saldırdı

Antalya’da sobadan kaynaklı çıkan yangında evini alevler içinde gören ev sahibi kiracısını tekme tokat dövdü.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde tek katlı bir evde çıkan yangını gören vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbarın ardından hemen olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Söndürme çalışmalarının devam ettiği sırada olay yerine evin sahibi geldi.

Evini alevler için gören adan kiracısıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede yerini kavgaya bırakırken ev sahibi kiracısını tekme tokat dövdü.

EVİNİN YANIŞINI SEYRETTİLER

Kiracısına tekme ve tokat ile saldıran adamı mahalleli güçlükle sakinleştirdi. Bir süre sonra vatandaşlar tarafından ayrılan kiracı ve ev sahibi yangını çaresizlik içerisinde izledi. Ev sahibinin eşi ise gözyaşlarına boğuldu.

YANGIN SOBADAN KAYNAKLANDI

Yangın itfaiye ekiplerinin 30 dakikalık çalışmasının ardından söndürüldü. Yapılan ilk incelemede yangının sobadan çıktığı tahmin ediliyor. Polis ve itfaiye ekipleri yangın ile ilgili olarak inceleme başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...