Tgrt Haber
08 Haziran 2021 15:58

70 bin dolarlık gasp yalanını polis ortaya çıkardı

Fatih’te ‘gasp edildim’ diyerek karakola giden zanlının oyununu polis bozdu.

70 bin dolarlık gasp yalanını polis ortaya çıkardı
Fatih,gasp yalanı,

Gasp yalanı ortaya çıkardı. 70 bin dolar ve 60 bin lirasını gasp ile çaldırdığı söyleyen Musa T. karakola başvurdu. Fatih’te gerçekleşen gasp iddiası sonrası polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Şahsın ifadesindeki çelişkili sözler üzerine inceleme derinleşti. Bilinci kapalı bir şekilde hastaneye gittiğini söyleyen Musa T., olayın ardından 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığını iddia etti. Sonra ifadesini değiştirerek oğlu tarafından yaralı bir şekilde hastaneye götürüldüğünü söyleyince, polis beyanların çelişkilerini tespit etti.  

OĞLUNUN İFADESİ ALINDI

Soruşturma çerçevesinde çelişkili ifadeler nedeniyle polis Musa T.’nin oğlunun ifadesine başvurdu. Babasının anlattığı gibi hastaneye götürmediğini söyleyen oğlu Mehmet T., ifadesinde babasının gasp edildiğini söylemesinin ardından yanına gittiğini belirtti. Hastane yetkilileri ile de görüşen polis ekipleri baygın halde hastaneye götürülmediğini ortaya çıkardı. 

OĞLU İLE BİRLİKTE PLAN YAPTILAR

Şahsın oğlu Mehmet T. ve 2 şahısla olaydan 20 dakika önce buluşarak söz konusu paraları verdiği ve evine götürmesini istediği, olayı birlikte kurguladıkları belirlendi. Çalışmalar neticesinde gasp edildiği iddia edilen paraların Üsküdar’daki evinde bulundu. Paralar polis ekiplerince muhafaza altına alınırken, olayın diğer şüphelileri M.G. ve ‘gasp yalanını’ planlayan zanlının oğlu Mehmet T.’yi 5 Haziran’da yakalayarak gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Yakalanan baba-oğul ve diğer 2 şüpheli ile birlikte 4 kişi emniyete götürüldü. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...