Tgrt Haber
25 Mart 2021 15:23

Heyelana kalbi dayanmadı

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Ayvalık köyünde 6 gün önce meydana gelen heyelan sonrası Tozkoparan ailesinin evi zarar görürken, aile bugünlerde iki üzüntüyü bir arada yaşıyor. Kocası evlerinin heyelanda zarar görmesi nedeniyle üzüntüden kalp krizi geçiren Ayşe Tozkoparan yetkililerden yardım istiyor.

Heyelana kalbi dayanmadı
Rize,İkizdere,,heyelan,

İkizdere ilçesi Ayvalık köyünde 6 gün önce yaşanan sağanak yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. 3 yıl uğraşarak inşaatını tamamladıktan 2 gün sonra yaşanan heyelanda Tozkoparan ailesi ve 2 akrabasının evi zarar gördü. Eşi Ömer Tozkoparan’ın da heyelan sonrası kalp krizi geçirdiğini dile getiren Ayşe Tozkoparan, kalp krizini duyan çocuklarının da şehir dışından Rize’ye geldiğini, kalacak başka bir yerleri olmadığı için de henüz tahliye kararı olmadığı için heyelan tehlikesi altındaki evde kaldıklarını söyledi.

Heyelana kalbi dayanmadı

3 yılda çalışarak yaptıkların evde 2 akşam kalabilen ve heyelanı gördükten sonra eşinin kalp krizi geçirdiğini dile getiren Ayşe Tozkoparan “3 senede yaptığımız eve 2 günlük taşınmıştık. Hemen alt kısmı koptu. Yani 2 gün oturabildik, 3. gün evimizin altı kayma yaptı. Eşim ise burayı görünce kalp krizi geçirdi. Şimdi de hastaneden geliyorum, eşim anjiyo oldu. Şimdi mecbur burada kalmak zorundayız biz. Çocuklarımın hepsi eşimin kalp krizi geçirdiğini duyunca geldi. Hepsi burada. Tahliye kararı henüz verilmedi. Ben mecbur kalmak zorundayım burada, eşim rahatsız. Bir evimiz daha olsaydı zaten buraya bu kadar parayı gömmezdik. Burada da bir sakatlık yoktu. Onu da bilsek zaten bu binayı burada yapmazdık. Biran önce yetkililerden biz yardım istiyoruz. Sadece benim evimde değil, 3 ev mağdur durumda” dedi.

Heyelana kalbi dayanmadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...