Tgrt Haber
11 Ocak 2022 09:38

Hırsızlıktan yakalanınca soyunup çam parçası ile polise saldırdılar

İstanbul Beylikdüzü’de hırsızlık yaptığı tespit edilen üç kadın, polis tarafından üstleri aranmak isteyince soyunmaya başladı. Kadınlar daha sonrasında yerde buldukları cam şişeyi kırarak polisleri tehdit etti. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Hırsızlıktan yakalanınca soyunup çam parçası ile polise saldırdılar
İstanbul,Hırsız,Kadın,Beylikdüzü

İstanbul Beylikdüzü’de bir vatandaşın parasını çalan 3 kadın, hırsızlık yaptıkları fark edilince sözlü tartışma çıkararak ortalığı karıştırmaya başladı. 

SOKAK ORTASINDA YARI ÇIPLAK KALDIRLAR

Olay yerine gelen polis tantanacı kadınların üstünü aramaya çalışınca olanlar oldu. Bir anda soyunmaya başlayan kadınlar yerde buldukları cam şişeyi kırarak polisleri tehdit etmeye başladı. Daha sonrasında ise çıkardıkları kargaşadan faydalanan kadınlar kayıplara karıştı. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

“CAM ŞİŞEYİ KIRARAK POLİSE SALDIRDI”

Yaşanan o anları anlatan Esnaf Selim Akgül, “Pazarın merdivenlerinde bağrışma sesleri geldi. Tabi bizde ne olduğunu görmek için dışarı çıktığımızda üç kadının polisler ile tartıştığını gördüm. İki kadın polis, hırsızlık yaptığı söylenen kadınları aramak istiyordu. Ama kadınlar üstlerini aratmadı. Yolun ortasında bağırıp soyunmaya başladılar. O kargaşada yolun karşıya geçtiler ve bu seferde kadınlara erkek polisler müdahale etmek zorunda kaldı. Tabi kadınların üzerine doğru polisler yürümeye başlayınca kadın cam şişeyi kırarak polise saldırmaya başladı. Sonrasında ekip arabası geldi ama kadınlara müdahale edemedi. Kadınlar aşağıya doğru kaçmaya başladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...