Tgrt Haber
24 Temmuz 2021 23:45

Hortumun içinde kalan vatandaşların panik anları kamerada

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir plajda meydana gelen hortumda 3 kişi yaralandı. Hortumun içende kalan vatandaşların yaşadıkları panik anları amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hortumun içinde kalan vatandaşların panik anları kamerada
Balıkesir,,Şile,,hortum

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen kısa süreli hortum sahil şeridini birbirine kattı. O anlar amatör kameralara yansıdı. Yaşanan hortumda 3 kişi yaralandı.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Edremit’in Altınoluk Mahallesinde geçtiğimiz gün plajda bir anda meydana gelen hortum 3 kişinin yaralanmasına neden olmuştu. Yüzlerce kişinin arasında başlayan hortumun içinde kalan vatandaşların panik anları ve yaşadıkları korku kameralara yansıdı. Görüntülerde hortumun merkezinden kurtulmak için kaçan vatandaşlar ve uçuşan masa ve şemsiyeler yaşanan olayın büyüklüğünü gösterdi.

ŞİLE'DE HORTUM KAMERADA

Şile açıklarında akşam saatlerinde hortum çıktı. Denizde oluşan ve bir süre ilerleyen hortum, vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Hortumun şans eseri açık denizde gerçekleşmesi nedeniyle can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...