Tgrt Haber
05 Eylül 2021 08:42

İki otomobile çarptı, yaya olarak olay yerinden kaçtı

Manisa'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobiliyle, biri park halinde diğeri seyir halinde iki otomobile çarptı. Refüjün korkuluk demirlerine çarparak durabilen otomobilin sürücüsü, kaza yerinde aracını bırakarak ekipler gelmeden önce yaya olarak kaçtı.

İki otomobile çarptı, yaya olarak olay yerinden kaçtı
Manisa,,trafik kazası,

Manisa’da önce park halindeki otomobile ardından önünde seyreden başka bir araca çarpan otomobilin sürücüsü, kaza sonrası olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kazadan 1 kişi yaralandı. 

KORKULUĞA ÇARPTI

Dün gece saatlerinde Yunusemre ilçesinde, sürücüsü belirlenemeyen 45 AGN 188 plakalı Opel marka otomobil, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde park halinde bulunan 35 GD 0369 plakalı Volkswagen ile önünde seyreden Feyyaz A. yönetimindeki 10 ADF 497 plakalı Volkswagen marka otomobile çarptı.

İki otomobile çarptı, yaya olarak olay yerinden kaçtı

Kontrolden çıkan 45 AGN 188 ile 10 ADF 497 plakalı otomobiller refüjün korkuluk demirlerine çarparak durabildi.

YAYA OLARAK KAÇTI

Kazada 10 ADF 497 plakalı otomobilin sürücüsü Feyyaz A. yaralanırken, kazaya sebep olan 45 AGN 188 plakalı otomobilin sürücüsü, hurdaya dönen aracından çıkıp, yaya olarak bölgeden uzaklaştı. Polis ekipleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

İki otomobile çarptı, yaya olarak olay yerinden kaçtı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...