Tgrt Haber
12 Haziran 2021 18:33

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yarın gerçekleştirilecek Cadde 10K Koşusu sebebiyle bazı yollar geçici süreliğine trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
istanbul,yol,trafik,kapalı,kadıköy,Cadde 10K Koşusu,13 Haziran

İstanbul Valiliğinden yarın trafikte olacak vatandaşlara önemli bir uyarı geldi. Valilik, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 13 Haziran Pazar günü Anadolu Yakası'nın Kadıköy ilçesindeki Cadde 10K Koşusu nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağı duyuruldu.

Valiliğin açıklamasında, yarın sabah 07.00 ile 13.00 saatleri arasında söz konusu koşu nedeniyle kapalı olacak yollar ve alternatif güzerganlar belirtildi. Buna göre araç trafiğine kapalı olacak yollar şöyle:

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

"Bağdat Caddesi (Kasadar Sokak kavşağından Kızıltoprak mevkisi BP Petrol önüne kadar olan kısım) ve bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokaklar, Fener Kalamış Caddesi (cadde başından Ahmet Mithat Efendi Cadde Kavşağı'na kadar olan kısım) ve bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokaklar, Ahmet Mithat Efendi Caddesi ve bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokaklar, Operatör Cemil Topuzlu Caddesi ve bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokaklar, Çetin Emeç Bulvarı (cadde başından Oramiral Celal Eyicioğlu Sokak Kavşağı'na kadar olan kısım) ve bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokaklar, Oramiral Celal Eyicioğlu Sokak."

Valilik, kapatılan yollara alternatif olarak Fahrettin Kerim Gökay Caddesi (minibüs yolu) ve D-100 kara yolunun alternatif güzergah olarak sürücüler tarafından kullanılabileceğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...