Tgrt Haber
25 Ocak 2022 12:51

Kar İstanbul'u yuttu: Binlerce kişi AVM'de sabahladı

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli kar yağışı sonrası birçok kişi megakentte mahsur kaldı. Başakşehir’de bulunan bir AVM’de yaklaşık 3 bin kişi geceyi orada geçirdi. AVM'de sabahlayan kişilere çorba ve kumandaya dağıtımı yapıldı.

Kar İstanbul'u yuttu: Binlerce kişi AVM'de sabahladı
İstanbul,,Hava durumu,,Kar yağışı,,AVM,

İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı megakentte hayatı felç etti. Şehrin çoğu bölgesinde ulaşım resmen durdu. Vatandaşlar kar yağışı altında araçlarda mahsur kalırken, birçok kişi çevrede bulunan camii ve AVM’lere sığındı. Başakşehir İkitelli'de bulunan bir AVM’de çok sayıda vatandaş içeride mahsur kaldı. Aralarında turistlerin de bulunduğu 3 bin kişi AVM'de misafir edildi. 

Yeme içme alanları, koltuklar, mescitler sabaha kadar misafirlere tahsis edildi. Kızılay'ın da desteğiyle iki kez çorba ve kumanya dağıtımı yapıldı. Tüm otopark da doldu ve yaklaşık 90 aile araçlarında uyudu.

3 GÜN DAHA KAR VAR

Gecenin ilerleyen saatlerinde yağış Anadolu Yakası’nda da kendini göstermeye başladı, bugün ise şehirde havanın düne göre çok daha sakin geçmesi bekleniyor. Meteoroloji'nin yayınladığı hava raporlarındaysa İstanbul'da kar, 3 gün daha etkisini sürdürecek.

Kar İstanbul'u yuttu: Binlerce kişi AVM'de sabahladı

UÇUŞLAR BAŞLAYACAK

İstanbul’da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle hava ulaşımının da iptal edildiği İstanbul Havalimanı’nda çalışmalar devam ediyor. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir pistin açıldığını ve uçuşlarında yavaş yavaş başlayacağını açıkladı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...