Tgrt Haber
22 Eylül 2021 13:26

Kız arkadaşın 10 kez bıçaklayarak öldürdü! İlk sözleri ‘İstemeden yaptım’ oldu

Elazığ’da kız arkadaşını barakada 10 kez bıçaklayarak öldüren zanlı hakim karşısına çıktı. Duruşmada şahsın, ilk sözleri, "Bilerek bıçaklamadım. Çıkan arbede sonucunda bıçaklandı. Çok pişmanım" oldu.

Kız arkadaşın 10 kez bıçaklayarak öldürdü! İlk sözleri ‘İstemeden yaptım’ oldu
Elazığ,kız arkadaşı,

Elazığ’da Nisan ayında meydana gelen olayda cinayet şüphelisi Salih Yılmaz Coşkun, arkadaşlarını arayarak “sevgilimi öldürdüm” dedi. Bunun üzerine olay yerine giden şüphelinin arkadaşları 19 yaşındaki Bahar Bal olarak bilinen Emine Fulya Akçelebi’yi bıçak darbeleriyle öldürülmüş halde buldu. Durumun ekipler tarafından araştırılma sonucunda gözaltına alınan zanlı tutuklanıp cezaevine gönderildi.

“REŞİT OLMADIĞINI BİLMİYORDUM”

Hakim karşısına çıkan katil zanlısı Salih Yılmaz Coşkun, “Çok pişmanım istemeden yaptım. Sevgilimle buluştuk. Oturup alkol aldıktan sonra bana ben Samet’i seviyorum dedi. Kafası güzeldir diye bir şey demedim. 5 dakika geçtikten sonra bana farklı bir fotoğraf gösterdi ben bunu seviyorum sende nefis yok mu deyip suratıma tükürdükten sonra vurmaya başladı. Ben yere düştüm bıçağı gördüm korkutmak için gösterdim bana vurmaya çalışırken bıçağın bacağına girdiğini fark ettim. Saldırmaya devam ederken bıçak bu sefer de sol veya sağ yanına girdi ben bıçakla saldırmadım. Kasten öldürme düşüncem yoktu. Ben maktulün adını Bahar Bal olarak biliyordum. Öldükten sonra maktulün üzerindeki telefonu ve ayakkabılarını dağlık alana fırlattım. Ben maktulün reşit olup olmadığını bilmiyordum” ifadelerini kullandı.

“KIZIMIN SESİ ÇIKINCA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRÜYOR”

Maktulün babası Adem Akçelebi, “Ben lokantada çalışırken kızımı arayıp neredesin diye sordum. O da bana eve gidiyorum dedi. Eve gidip nenesi ve kardeşine aç mısınız diyor onlar yok deyince markete gidiyorum sigara alıp geleceğim demiş. O sırada kızımı kandırıp götürüyor. Nasıl kandırdıysa artık alkol ve uyuşturucu verip yararlanıyor. Kızım bağırınca da ses duyulmasın diye bıçaklayıp gömmeye karar veriyor. O esnada oradan polis ve ambulansın geçmesi üzerine korkup kaçıyor. Benim kızım uyuşturucu kullanmıyordu. Bir insan birini dağa ya tecavüz etmek ya da öldürmek için götürür. Bıçakladıktan sonra ayakkabıları ve telefonunu kaçmasın diye almış olabilir” ifadelerini kullandı.

“AĞLAYARAK KIZI ÖLDÜRDÜM DEDİ”

Olayın tanıklarından Veysi T., “Emre arkadaşımız Salih’i aradı Salih’te olay yerini tarif ettikten sonra ön taraftan değil arka taraftan gelin dedi. Arka taraftan yanına gittik. Ağlayarak kızı öldürdüm dedi. Niye öldürdün dedik öldürmemesi gereken bir şey söyledi dedi. Ambulansı arayalım dedik kendisi yok dedi. Biz arabaya doğru koşmaya başladık Salih arkamızdan bağırarak gitmeyin diyordu. Arabaya bindik hemen ambulansı arayıp karakola gittik” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...