Tgrt Haber
05 Şubat 2019 14:13

Komşuların süpürgeli, sopalı park etme kavgası kamerada

Beykoz’da yaşlı adam ile oğlunun, komşularına yanlış yere araç park etmeleri nedeniyle tepki göstermesi sonrası ortalık karıştı. Yaşlı adam ve oğlu sopa ve yumrukların hedefi olurken, yaşlı adam da kendisine saldıranlara süpürge ile karşılık verdi. İki tarafın birbirine girdiği anlar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Komşuların süpürgeli, sopalı park etme kavgası kamerada
istanbul,,beykoz,,kavga,,komşu kavgası,

Beykoz'da yaşlı adam ile oğlunun, komşularına yanlış yere araç park etmeleri nedeniyle tepki göstermesi sonrası ortalık karıştı.

Yaşlı adam ve oğlu sopa ve yumrukların hedefi oldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde iki taraf park yeri yüzünden tartışmaya başlıyor. İki tarafında yaşlı üyelerinin tartışmasına diğer aile üyeleri de karışıyor. Bunun üzerinde sopalarla yaşlı adam ve oğlunun üzerine yürüyor. Bazıları yumruk atarken, kavgaya kadınların da katıldığı görülüyor. Öte yandan Yunus Ç. de kendisine saldıranlara süpürge ile karşılık veriyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...