Tgrt Haber
27 Aralık 2021 08:57

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

İstanbul’da yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya otomobil çarptı. Yaya olay yerinde hayatını kaybederken sürücü kaza yerinden kaçtı.

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
istanbul,trafik kazası,ölüm

Bayrampaşa’da yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sabah saat 05.30 sıralarında TEM Bağlantı Yolu Aksaray istikameti Adnan Menderes Bulvarı girişinde yaşandı. Yolun karşısına geçmeye çalışan 65 yaşındaki Ahmet Oğul’a plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı.

YAYA ÖLDÜ, SÜRÜCÜ KAÇTI

Çarpmanın etkisiyle yaya yola savrulurken çarpan aracın sürücüsü kaza yerinden kaçtı. Olayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Hayatını kaybeden Oğul’un cenazesi olay yeri incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Polis ekipleri, yayaya çarpıp kaçan aracı bulmak için çalışmalara başladı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...