Tgrt Haber
12 May 2021 17:50

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak?

Ramazan Bayramı boyunca hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Ankara, İstanbul ve İzmir'de bayram boyunca yağış beklenmediğini açıkladı.

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak?
bayram,,hava durumu,,sıcaklık,

Ramazan Bayramı öncesi sevindirici haber geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada 3 büyük kent bayramı yağışsız geçirecek. Hava sıcaklığı yurt genelinde 25 ila 31 derece arasında değişecek.

Ankara'da sıcaklık 25-31 derece, İstanbul'da sıcaklık 23-28 derece, İzmir'de 26-30 derece olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Arefe günü ve Ramazan Bayramı süresince hava durumu; perşembe günü Van ve Hakkari çevrelerinin, cuma günü ise Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının yurdun batı kesimlerinde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken kuzey, iç ve doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor."

Bayramın ilk günü hava nasıl?

Arife gününde yurdun kuzeydoğusu parçalı bulutlu, diğer bölgeler az bulutlu ve açık olacak.

Bayramın ilk günü Türkiye'nin kuzey ve doğusu parçalı bulutlu, Van ve Hakkari civarında sağanak ve gök gürültülü yağmur etkili olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...