Tgrt Haber
07 May 2021 14:28

Saç saça baş başa kavga

İstanbul Esenyurt'ta lüks bir site önünde iki kadın birbirine girdi. Saç saça baş başa giren kadınların kavgasını güvenlik görevlileri güçlükle ayırdı. O anlar kameralara yansıdı.

Saç saça baş başa kavga
istanbul,,esenyurt,,kavga,,kadın kavgası,

Esenyurt'ta lüks bir sitenin girişinde iki kadının kavgası kameralara takıldı. 

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE SIĞINDI
İki kadın lüks bir site önünde tartışmaya başladı. Tansiyon yükselince biranda kavgaya tutuştular. Kadınlardan biri diğerini kovaladı. Kaçan kadın güvenlik görevlilerinin arkasına sığındı. 

SAÇINDAN TUTTU YERE YATIRDI
Görevlilerin telkinleriyle saldıran kadın biranlığına sakinleşti. Tam olay kapandı derken sarı saçlı kadın boşluğunu buldu tekrar saldırdı. Çantasını bir yana telefonunu bir yana fırlattı ve siyah saçlı kadının üzerine atladı. Güvenlikler tekrar araya girdi. Ancak bu sefer kadını tutmak çok zor oldu. Sarı saçlı kadın saçlarından tuttuğu diğer kadını evirip çevirip yere yatırdı. Güvenlik görevlileri 2 kadını güçlükle ayırdı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...