Tgrt Haber
06 Aralık 2021 09:26

Seyir halinde silahlı saldırı! Ağır yaralı kişiler 2 kilometre kaçtı

Beyoğlu'nda trafikte seyir halinde olan bir araca, başka bir otomobilin içinden ateş açıldı. Araçta bulunan ve kurşunların hedefi olan 2 kişi ağır yaralandı. Yaralılar kaçmaya devam ederken 2 kilometre ilerideki trafik polislerinin olduğu bölgeye giderek yardım istedi.

Seyir halinde silahlı saldırı! Ağır yaralı kişiler 2 kilometre kaçtı
beyoğlu,,trafik,,silahlı saldırı,

İstanbul Beyoğlu'nda seyir halindeki bir araçta bulunan iki kişiye ateş açıldı. 2 kilometre ilerleyerek polis uygulama noktasına sığınan yaralıların hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

IŞIKLARDA ATEŞ AÇTILAR

Saat 03.00 sıralarında, Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Irmak Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Irmak Caddesi üzerinde seyir halinde olan 34 COP 236 plakalı otomobil trafik ışıklarına yaklaştığı sırada kişi veya kişilerce otomobile ateş açıldı. Çok sayıda merminin isabet ettiği araçta bulunan Y.K ve M.A ağır yaralandı.

Seyir halinde silahlı saldırı! Ağır yaralı kişiler 2 kilometre kaçtı
Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Yaralı olarak yaklaşık 2 kilometre, kurşunlanan araçla kaçan M.A ve Y.K Piyalepaşa Bulvar üzerinde bulunan polis uygulama noktasına sığındı. Polis ekiplerinin durumu öğrenmesi üzerine çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından iki yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan M.A ve Y.K'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Seyir halinde silahlı saldırı! Ağır yaralı kişiler 2 kilometre kaçtı
Polis ekipleri olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı buldu.

ÇOK SAYIDA MERMİ KOVANI BULUNDU

Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemlerde bulunduğu, otomobil ve olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Polis ekiplerinin silahlı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan kişi veya kişileri arama çalışmaları ise sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...