Tgrt Haber
07 Ocak 2022 20:50

Silah ve sopalarla sokakta yürüyen 8 yabancı sınır dışı edilecek

Adana’da ellerinde silah, sopa ve kesici aletlerle yüzleri maskeli şekilde sokakta dolaşan yabancı uyruklu kişilerden 8'i yakalandı. Yakalanan şüphelilerin işlemleri bittikten sonra sınır dışı edileceği öğrenildi.

Silah ve sopalarla sokakta yürüyen 8 yabancı sınır dışı edilecek
Adana,silah,sopa,yabancı,sınır dışı

Adana’da yabancı uyruklu bir kişinin sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler gündem oldu. Görüntülerde bir grup yabancı uyruklu kişi yüzleri maskeli şekilde ellerinde silah, sopa ve kesici aletlerle dolaştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada gündem olması ile birlikte ekipler harekete geçti. Adana Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü kısa sürede şüphelilerden 8’ini kıskıvrak yakalarken şüphelilerin işlemleri bittikten sonra sınır dışı edileceği öğrenildi Görüntülerde bulunan diğer şüphelilerin de yakalama çalışması devam ediyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Ellerinde silah, sopa ve kesici aletlerle yüzleri maskeli şekilde dolaşan yabancı uyruklu kişilerle ilgili Adana Valiliği açıklamalarda bulundu. Valilik, sosyal medya görüntüleri hakkında yaptığı açıklamada, ”İki gün önce çiftliklerde çalışmak üzere sabah saatlerinde işe giden bir grup ellerinde sopalarla kendi arasında tartışmış, olay çalışacakları tarlaların yakınındaki mahallede meydana gelmiştir. Olaya karışan kişilerin tamamı yakalanmış olup, haklarında hukuki süreç yürütülmek suretiyle Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edilmişlerdir.” ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...